Реклама Super Bowl покаже трейлер серіалу “Наклз”. Витоки серіалу та фільму “Їжак Сонік 3”

Незалежно від того, заради чого ви дивитись майбутній Super Bowl: заради футболу, реклами, перерви чи просто чіпсів з напоями, то знайте – там відбудеться щось цікаве! Нас очікує прем’єра трейлера про те, що ми вже досить довго хочемо побачити ще з кінця минулого року. Variety опублікувало список багатьох фільмів та шоу, які будуть показані під час цьогорічної гри. І серед них є як раз й серіал від Paramount під назвою “Наклз“. Також ми вам нагадаємо, що минулого разу в 2022-му році на Super Bowl підкидували монетку, яка вирішувала який трейлер по фільму “Їжак Сонік 2” нам покажуть.

Цей трейлер слідує за кількома останніми витоками, включаючи у себе назви епізодів та розкадровки сцен, які ви побачите вже внизу новини, якщо ви не боїтесь спойлерів. Все, що було офіційно підтверджено щодо серіалу – це власне його акторський склад та груба (та ймовірно неповна) передумова серіалу. Нагадаємо вам, що там Наклз Ідріса Ельби тренує дуркуватого Вейда Віппла (Адам Паллі) як воїна за традиціями єхидн-воїнів.

Серіал “Наклз” з’явиться серед багатьох інших проектів Paramount: прем’єрних чи вже існуючих, як реклама на цьогорічному Super Bowl. А сама студія буде володіти правами на трансляцію футбольного матчу. Якщо ви хочете бути ранньою пташкою та побачити трейлер першим, то Super Bowl розпочнеться цього понеділку 12-го лютого о 7:30 за київським часом на каналах, що афілійовані із CBS, на стрімінговому сервісі Paramount+ та на NFL.

Серіал спочатку планувався на 2023-ий рік, але в результаті був перенесений на 2024-ий. У травні на території США Гільдія сценаристів Америки оголосила страйк через трудову суперечку з Альянсом продюсерів кіно та телебачення. Страйк сценаристів тривав чотири місяці. Ці події поставили під удар роботу над багатьма фільмами, включаючи й третій фільм по Соніку. Як повідомляло ScreenDaily, робота над багатьма фільмами була тоді зупинена, проте, як стверджували їхні джерела, робота над фільмом “Їжак Сонік 3” мала продовжитись у вересні. Але умовність ситуації була в тому, що це були лише ті сцени, в яких не були залучені актори. Оскільки страйк зупинився на той момент, то актори змогли би вже прийняти участь у зйомках фільму.

А ТЕПЕР ОБЕРЕЖНО, НИЖЧЕ БУДУТЬ СПОЙЛЕРИ!

Здається, що три сторіборда для сцен серіалу “Наклз” та фільму “Їжак Сонік 3” просочились у мережу

11-го січня в мережу сталися витоки трьох відео, які демонструють розкадровки по серіалу “Наклз” для Paramount+ та фільму “Їжак Сонік 3”. Перевірити першоджерело цього витоку, на щастя, не вдалося, тому це все слід сприймати з недовірою.

Розглядати цей витік слід з обережністю, оскільки нам невідомо на якому етапі розвитку знаходився фільм. Тому існує ймовірність того, що під час виробництва фільму могли статися можливі зміни, і його фінальна версія може відрізнятися від цього витоку.

Один із знайдених витоків був файлом у форматі PDF, що було розміщено на тимчасовому файловому сховищі. Іншим було слайд-шоу в формі відео на аккаунті у соціальній мережі X (Twitter) під назвою “CartoonUpdates”, який наразі повністю порожній. Пости з публікацією відео “були вимкнені у відповідь на повідомлення власника авторських прав” (джерело SonicMovieUpdates). Відео також були опубліковані і в соціальній мережі Reddit у спільноті r/GamingLeaksAndRumours, але й там вони були заблоковані.

СПОЙЛЕРИ ДО ФІЛЬМУ, ОБЕРЕЖНО!

Перша сцена показує 443 панелі з фільму “Їжак Сонік 3”. Доктор Роботнік та Шедоу знаходяться на борту космічної колонії ARK. Сцена під назвою “S3 SpaceStationTimeTravel v01 SVM” показує Шедоу (який, здається, перебуває у своїй супер формі), що штовхає колонію АRK таким чином, що це спотворює час. Враховуючи контекст того що відбувається на цих панелях, то цілком вірогідно те, що ця сцена відбувається ближче до кінця фільму.

У цій сцені є ряд досить важливих деталей, окрім власне наявності колонії ARK. Самим очевидним є те, що Роботнік досі живий. Він засмучений відсутністю агента Стоуна, який перебуває на ARK разом із ним як галюцинація. Це кидає потім нас у спогади про те, як Стоун витягує його з уламків робота після фільму Їжак Сонік 2 та починає доглядати за ним. У цей же момент вся потужність колонії ARK зменшується, оскільки Роботнік намагається перенаправити всю електроенергію на її двигуни.

Під час спотворення часу відбуваються спалахи у різних сценах, що виглядають як бульбашки із спотвореною реальністю. Показують також сцену із Супер Соніком, який проривається через вікно на колонії ARK, нападаючи на Шедоу, а Роботнік починає стріляти лазерами з пальців у цей поєдинок їжаків, який, здається, ведеться вже проти нього самого. Також є короткий момент коли він, Тейлз та Наклз сердито стоять поруч, а також там є купа абстрактного візуального спотворення.

СПОЙЛЕРИ НА СЕРІАЛ З НАКЛЗОМ, ОБЕРЕЖНО!

Розкадровки серіалу розбиті на дві частини: одна із назвою “KTE EP6 BLACKARMSBATTLE part1 v16 SVM”, а інша “KTE EP6 BLACKARMSBATTLE v12 SVM NOTES releeve”. Посилаючись на шостий епізод, це може бути кінець серіалу. Обидві сцени показують як Наклз бореться з кимось у великому чорному роботичному костюмі в Ріно, і також йому допомагає якась людина поблизу, ким імовірно є Вейд, враховуючи передумову шоу. Здається, що обидва беруть участь у турнірі з боулінгу.

У першій частині Наклз замовляє їжу в боулінгу перш ніж його перериває метушня на вулиці. Його підстерігає електрифікований дріт або щупальце. Механічний костюм хапає його та притискає до стіни. Кабіна трохи відкривається, і ми бачимо пілота, який є лисим/поголеним чоловіком (можливо, солдат) з панелями, які прикріплені до голови. Наклза кидають у будівлю боулінгу, перериваючи процес турніру. Чоловік, який можливо є Вейдом, намагається допомогти пораненому Наклзу, і він протистоїть чоловікові в роботичному костюмі.

Друга частина, здається, відбувається через деякий час, де Наклз знову бореться з людиною в роботичному костюмі. Вейд вигукує “Полум’я пекла!”, оскільки Наклз тепер може відривати частини костюма меха серією кінематографічних ударів. Сцена закінчується тим, що Вейд стріляє з ракети Mazinger Z у глобус на сусідній будівлі. Наклз хапає цей глобус та розчавлює нею ворога.

Так які ж там будуть назви епізодів?

По серіалу “Наклз” ще продовжували з’являтися витоки, а саме назви епізодів. Порівняно з минулими витоками, які були власне розкадровками, ці набагато менше розкривають історію серіалу. Але вони дають додаткові натяки про те, що може тут відбутися.

Ці витоки опублікували Sonic1News та JaiAreBaboon у соціальній мережі X (Twitter). Назви епізодів знайшли на Entertainment Identifier Registry. Інформація була опублікована 11-го січня.
Нижче ви можете побачити назви серій:

  • Воїн / The Warrior
  • ‌Ніколи не кажи, що мене не було поруч / Don’t Ever Say I Wasn’t There For You
  • ‌Суботня вечеря / The Shabbat Dinner
  • ‌Полум’я лиха / The Flames Of Disaster
  • ‌Ріно, крихітко / Reno, Baby
  • ‌Те що сталось в Ріно – залишиться в Ріно / What Happens In Reno Stays In Reno

Що ж, з нетерпінням очікуємо ранку понеділка! Гадаємо, що буде дуже гаряче! І як ми вже вам обіцяли раніше – ми вам розказали про всю актуальну інформацію щодо серіалу “Наклз”. Ми все ще трохи сподіваємось там побачити команду Хаотікс, хоча імовірність цього вже дуже примарна. А що ви думаєте щодо цього всього? Напишіть в коментарях!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!