Компанія First 4 Figures відкрила передзамовлення фігурок по фільму Соніка

Готуйте свої гаманці, адже минулої осені творці фігурок First 4 Figures (F4F) відкрили передзамовлення на нові фігурки, що були натхненні фільмом “Їжак Сонік 2”. Саме там наш улюблений блакитний суддя мчить вулицями Грін Хіллз (Green Hill Zone), попутно розбиваючи роботів-дронів. І гарна новина в тому, що ви все ще можете передзамовити це. Бо вийдуть ці фігурки в четвертому кварталі цього року (приблизно починаючи з 1-го жовтня 2024 року)

Ця нова статуетка “Sonic Standoff” доступна у двох варіантах:

  • Стандартне видання пропонує пофарбовану смолою фігурку Соніка разом із карткою автентифікації та спеціальним номером обмеженої серії.
  • Ексклюзивне видання вже додає статичні й анімовані функції світлодіодного підсвічування, таке як синє підсвічування смуг-блискавок та очей у Соніка й у дрона.

Нижче ви можете переглянути відео із демонстрацією цих фігурок:

Обидві версії статуетки мають однакові розміри – 26,5 × 25,2 × 21,5 см – при цьому ексклюзивне видання трохи важче за стандартне – 2,9 кг проти 2,8 кг. Попередні замовлення вже відкриті на веб-сайті F4F. Звичайна версія коштує 12783,62 ₴ (339,99 $), а ексклюзивна – 13911,62 ₴ (369,99 $).

F4F також заявили, що статуетка “Sonic Standoff” є лише однією з трьох нових моделей, кожна з яких створена для командної роботи, доповнивши майбутню повну сцену. Компанія ще не розкрила деталі про дві інші фігурки. Але вона явно виконала фантастичну роботу щодо того, щоб нам було вже дуже легко важко вгадати хто це буде.

А як ви думаєте хто вони? Дуже цікаво побачити ваші відповіді в коментарях! Невже це буде Том та Медді?

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!