Дайджест. Медіа. “Їжак Сонік 2”.

Як ми й обіцяли, наступний тиждень – наступний дайджест. На цей раз – про медіа. Дуже багато чого сталося, наприклад, вихід другого фільму про їжака Соніка! А разом і з ним, медіа майже ніколи не вщухали.

Більше трейлерів “Їжак Сонік 2”!

Фінальний трейлер фільму “Їжак Сонік 2 пов’язав раніше показані сцени Тома під час весілля на Гаваях та Соніка, який катається на сноуборді під час лавини, знаходячись під атакою роботів Еґмена. В ньому також показано серйозну взаємодію між швидким й наполегливим Соніком із серйозним та неймовірно сильним Наклзом. Тейлз все ще мало з’являється в трейлері та не має діалогів якихось. Тому, на превеликий жаль, ми ще не маємо уявлення про те, як фільм зобразить його динаміку з Соніком.

У трейлері також показано трохи більше відсилок на попкультуру, які, безсумнівно, навряд чи застаріють. Наприклад відсилка на Зимового Солдата, який невблаганно переслідував Капітана Америку у другій частині фільму “Перший Месник” від Marvel.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Напередодні цього Paramount випустила ще два короткі трейлери, під назвою «Божевілля», і трейлер, який вони представили як «Найшвидший Трейлер».

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Останній насправді являє собою серію однокадрових знімків з фільму, а також із кількома зображеннями, які точно не можуть бути частиною фільму, бо ці стопкадри щось на кшталт мемів…

Ось ці самі кадри:

Lights, Camera, Action!

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Музичне відео містить чудову спрайтову анімацію та безліч відсилок на інші ігри, такі як Sonic the Fighters й Sonic Adventure. Над спрайтовою графікою для цього трейлера працювало тріо спрайт-художників, двоє з яких ведуть також подкаст, присвячений Соніку під назвою Let’s Talk About Sonic! Like, All Of It.! Один з художників також опублікував арт, щоб відсвяткувати вихід відео.

Арт з твіттеру користувача @mitsame_
Арт з твіттеру користувача @mitsame_

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Ще одне музичне відео, тепер вже сингл та без спрайтової анімації від Стефана Легар.

У відео Легар взаємодіє з моделями Соніка та Тейлза, що “вилучені” з фільму, поки сам Легар бігає на супершвидкості.

Стефан Гагба, більш відомий як Стефан Легар, — тоголезько-ізраїльський співак, танцюрист та модель.

Наскільки “свіжий” Їжак Сонік 2?

Постер фільму "Їжак Сонік 2"

“Їжак Сонік 2” отримав 67% рейтингу свіжості на Rotten Tomatoes.


Це означає, що він приєднається до ряду інших фільмів зі «свіжими» рейтингами про відеоігори, включаючи Angry Birds 2 (73%) та Detective Pikachu (68%). Це також робить Соніка першою франшизою відеоігор, яка досягла цього успіху більше ніж один раз!

Нагадаємо, що попередній фільм набрав 63%.

Rotten Tomatoes — вебсайт, на якому збирають огляди, інформацію та новини кінематографу. Назву сайту утворено від традиції кидати гнилими помідорами в артистів, що не сподобалися публіці.

Касові збори другого фільму!

Сонік досягнув касових зборів у 323 мільйона доларів по всьому світу.

Таким чином, “Їжак Сонік 2” , що зібрав касу на 323 мільйона доларів у всьому світі, став третім найкасовішим фільмом 2022-го року наразі. Обидва ці фільми виграють від значно більших прибутків на міжнародних ринках, включаючи вихід на китайський ринок.

І з такими зборами “Їжак Сонік 2” став найкасовішим фільмом про відеоігри в США, також перевершивши збори першого фільму! Нагадаємо, що перший фільм зібрав 319 мільйонів доларів США.

Щодо фільму “Їжак Сонік 2” в Україні під час війни

Paramount призупиняє діяльність в росії та жертвує 1 млн доларів США на гуманітарну допомогу Україні. Про це стало відомо ще у 18-го березня у статті від видання Variety з посиланням на лист президента та гендиректора компанії Боба Бакіша до співробітників.

Як і багато хто з вас, я уважно стежу за віроломним, неспровокованим вторгненням в Україну. Гуманітарна криза, що виникла в результаті, та її значні наслідки для життя мільйонів людей по всій Україні, Східній Європі та в самій росії є жахливими.

Від початку цієї кризи наші команди по всьому світу цілодобово працювали, щоб визначити найкращі, а головне – найбезпечніші – способи, якими ми як бізнес можемо показати нашу підтримку всім, хто постраждав. Я хочу чітко сказати, що безпека співробітників і всіх, хто працює з нами, є і завжди буде нашим головним пріоритетом. Ми продовжуємо пропонувати спеціалізовані послуги підтримки сотням співробітників, позаштатних і постійних працівників в Україні, росії та Польщі, які постраждали від цієї кризи

– Боб Бакіш, гендиректор кіностудії Paramount

Також студія зупиняє постачання контенту Paramount Global у росію, зокрема було зупинено прокат фільмів “Їжак Сонік 2” та “Загублене Місто”.

А ще Боб Бакіш заявив, що видавець Simon & Schuster зупинив продажі для облікових записів у росії, а також ліцензування прав на переклад російським видавцям. Також Paramount Consumer Products зупинить тимчасово всі нові ліцензійні угоди в росії.

Інші види діяльності, включаючи ліцензування, потребують більше часу для зупинення через наявні контрактні, технічні та партнерські складнощі

– Боб Бакіш, гендиректор кіностудії Paramount

Також стало відомо приблизно через місяць, що Paramount припиняє мовлення своїх телеканалів в росії, серед яких дуже відомий нам Nickelodeon.

Окрім цього Джим Кері підтримав на своїй сторінці в твіттері нашу країну. Дякую, Джиме!!!

https://twitter.com/JimCarrey/status/1497741675627630595

У мене розривається серце, коли я бачу, як невинні люди (особливо діти) наражаються на небезпеку через ще одного грандіозного політичного придурка в історії. Остерігайтеся того, кого не люблять

– Джим Кері на своїй сторінці у твіттері.

Отож, сонікофани та інші глядачі із росії не побачать офіційно фільм по Соніку. І щось нам підказує, що й не побачать ніколи легально із-за відверто дикунського способу життя та мислення більшості в їх країні. В особливості за скоєні воєнні злочини та геноцид українців.

Наразі невідомо щодо того, коли вийде фільм “Їжак Сонік 2” в Україні із-за війни, бо у країні для цього має бути безпечно для того щоб почався процес дубляжу. Та й щоб було безпечно ходити до кінотеатрів. Тримаймося!

(джерело колонки – lb.ua)

Чи будуть фільми йти по канону ігор?

Це не завжди буде лінійна прогресія на кшталт «О, це було у грі Їжак Сонік 2, тож це буде у фільмі Їжак Сонік 2». Це буде трошки використання звідти і трошки щось об’єднане. Є так багато чудових, надихаючих образів, які можна отримати за 30-ти років існування ігор. Тому, якщо ми не зняли це в цьому фільмі, завжди є шанс, що це буде в іншому фільмі.

– Джеф Фоулер, режисер фільму “Їжак Сонік 2” у інтерв’ю для видавництва IGN

Джим Керрі заявив, що звільняється з акторської діяльності… На 1-ше квітня.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

В інтерв’ю Access Hollywood від 31-го березня Джим Керрі розповів, що, швидше за все, звільняється від акторської діяльності після фільмів про Соніка. Коли його спитали, які його плани після фільму “Їжак Сонік 2“, Керрі відповів:

Що ж, я йду на пенсію. Так, мабуть. Я говорю досить серйозно. Це залежить від того, чи принесуть ангели якийсь сценарій, написаний золотими чорнилом, який говорить мені, що це буде дуже важливо, щоб люди мене бачили, і я можу продовжити шлях, але я роблю перерву.

– Джим Кері в інтерв’ю для Access Hollywood

Тож, хоча Керрі не виключає можливого повернення до акторської діяльності, схоже, що він готовий піти, якщо не з’явиться дійсно хорошого сценарію. Далі він пояснив своє рішення:

Мені дуже подобається моє спокійне життя, і я дуже люблю малювати, і я дійсно люблю своє духовне життя, і я думаю, що це те, що ви ніколи не почуєте від інших знаменитостей. Поки є час – мені вистачить. Я зробив достатньо. Мені достатньо.

– Джим Кері в інтерв’ю для Access Hollywood

Слід зазначити, історично так склалося, що Керрі рідко знімався в сиквелах, що робить фільм “Їжак Сонік 2” чимось аномальним в його кар’єрі. Хай там як, до виходу “Їжак Сонік 3” ще два роки, тому відповідь буде досить нескоро.

І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні з країною агресором.

Малюнок від Anasko

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!