Набір в команду перекладачів Sonic Adventure 2!

Увага! Цей пост не від нашої редакції сайту. Це НЕ Є нашим проектом, ми лише бажаємо поширити цю новину та допомогти проекту з українізації задля розвитку україномовної спільноти по Соніку.

Вітаю любі сонікофани! Ми вже деякий час перекладаємо Sonic Adventure 2 українською мовою з японської версії гри, але у нашій команді все ще бракує людей. Ми бажаємо зробити цей переклад якісним, тому відкриваємо набір у команду перекладачів! Нам потрібні перекладачі з англійської та редактори, які будуть шукати помилки та виправляти їх.

Sonic Adventure 2 є важливою грою для серії їжачка через дебют багатьох важливих персонажів, таких як Шедоу та Руж. Мета цього перекладу спрямована на те, щоб ознайомити новачків із всесвітом Соніка та розвинути україномовну спільноту, бо (на момент писання поста – 27.05.2023) через півтора року вийде третій фільм по їжаку, в якому покажуть Шедоу. За наявністю перекладу гри ще більше людей зможуть дізнатися оригінальну історію цього цікавого персонажу та пограють у культову гру українською мовою!

Для роботи у проекті перекладач має мати рівень англійської В1 чи В2. Редактор має перевіряти готовий текст на читабельність, наявність помилок та вміти їх виправляти. Ми готові допомагати новачкам в ролі перекладача або редактора, якщо раніше ви ніколи не працювали в команді. Ми віримо в силу дружби синього їжака та чекаємо на ваші заявки у формі нижче. Або ж ви можете написати лідеру проекту в Discord – Evolve =_)#0643


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!