Доповнюємо картину із витоків по фільму “Їжак Сонік 3”

Поки фанати чекають на вихід фільму “Їжак Сонік 3”, в мережі почали ширитися фотографії з його зйомок. Що і не дивно, враховуючи, що така ситуація вже була під час роботи над другим фільмом у 2021-му році. А також нам показали перший офіційний кадр до фільму!

ДАЛІ БУДУТЬ СПОЙЛЕРИ, БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ!

Фотографії зі зйомок фільму

Перші фотографії зі зйомок фільму були опубліковані в соціальній мережі Facebook у приватній групі «Filming in Bourne Woods Farnham». Фото було зроблено в Борн-Вудс, що знаходиться в Англії. Можливо Paramount Pictures перенесли туди все виробництво фільму. На фотографіях можна побачити поліцейську машину Грін-Гіллз, а на іншому задній ґанок одного з будинків міста:

Також було опубліковано фото лижного будиночка на якому присутня табличка з написом «Крижина» (Iced):

Також є фотографія лісу, на якій ми можемо побачити знімальні ляльки Соніка, Тейлза та Наклза.

Як ми бачимо, на знімальних майданчиках немає акторів та будь-якого обладнання для зйомок. Ймовірно, фотографії були зроблені в період підготовки декорацій до фільму, а зйомки не розпочалися на момент публікації цих зображень.

25-го вересня 2023-го року користувач соціальної мережі X (Twitter) Тім Райт поділився новими фотографіями зі зйомок фільму (пост приватний) в Кенері-Ворф, що у Великобританії. На знімках видно автомобілі організації З.О.Н.Д. (G.U.N.), але на момент публікації фотографій актори ще не брали участь у зйомках через страйк у США проти Альянсу продюсерів кіно та телебачення. З урахуванням військової техніки, поліцейських машин, високих будівель та динамічного освітлення, можна припустити, що в цій сцені Сонік та його друзі можуть зустрітися з їжаком Шедоу. Однак слід розуміти, що це лише припущення. Фотографії можна переглянути нижче:

Офіційна фотографія на знімальному майданчику

29-го листопада режисер фільму Джефф Фоулер опублікував перший офіційний кадр до фільму “Їжак Сонік 3” у своєму акаунті в соціальній мережі X (Twitter). На зображенні ми можемо побачити їжака Шедоу. Як ми вже згадували раніше, дата виходу фільму не змінилася і залишається 20-те грудня 2024 року. Побачити пост ви можете за цим посиланням. А переглянути цей кадр ви можете нижче:


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!