Випав “орел”. Роботнік переміг. Новий тизер до фільму “Їжак Сонік 2”

О ні! Переміг Роботнік! Але ви не засмучуйтеся, другий фільм по Соніку точно вийде! А історія така… Десь приблизно 14 годин тому перед матчем на Super Bowl, як реклама для фільму “Їжак Сонік 2”, перед капітанами двох команд американського футболу було підкинуто монетку. “Орел” (або вірніше сказати “Голова”) це був Роботнік, а “Ріжка” (або вірніше сказати “Хвіст”) – Тейлз. Під час підкидання монетки випала голова, тобто Роботнік.

Так чи інакше, це нічого не змінює, бо ми все одно побачимо фільм. Це була рекламна кампанія, яку купили Paramount Pictures у ведучих Super Bowl. Якщо що, то ці кадри не будуть у фільмі, це зроблено спеціально для реклами під час матчу.

Для тих хто не в курсі, Super Bowl – це не офіційне свято в США й фінал гри у американський футбол. Трансляція цього матчу зазвичай проводиться майже в усьому світі, тому показ реклами про фільм “Їжак Сонік 2” під час футболу це неабияка, дорога та крута реклама, скажемо вам. День цього “свята” завжди відбувається у першу неділю лютого.

Нижче продемонстровано відео, де відбулося підкидання монетки. Не бійтеся, це НЕ спойлер!

Нам залишається сподіватися, що фільм вийде крутезний та окупиться! Бо рекламна кампанія фільму неабияка та велика.

А тепер увага, спойлер! Ось тизер присвячений випадінню “Роботніка” на монетці замість “Тейлза”, як це було у минулому тизері (теж спойлер). Там як раз продемонстровані нові кадри до фільму.

Ну і на додачу, вийшов ще один тизер по фільму.

Тизер тут. Клацни на мене, якщо не боїшся спойлеру.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Все що ми тут скажемо це напевно “вау”. Але погодьтеся, у рекламну кампанію було вилито дуже багато матеріалу, що скоріше за все проспойлерило більшість фільму. Так чи інакше ми чекаємо на фільм. Він вийде 31 березня 2022-го року в Україні!

Та не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!