Зйомки серіалу про Наклза у процесі!

Якщо ви хвилювались за те, коли будуть новини щодо серіалу про Наклза для Paramount+, то можете видихнути спокійно. Серіал у процесі створення! Режисер фільмів про Соніка Джефф Фоулер підтвердив у твітері, що зйомки шоу офіційно тривають, а сам він займає місце режисера для пілотного випуску. Невже це був офіційний перший день зйомок? Чи може це був лише перший день, коли він зміг почати говорити про це? І чи не зміниться режисер у наступних серіях? На превеликий жаль, наразі нам про це невідомо. На жаль, також нічого не відомо й щодо українського дубляжу для цього серіалу. Але якщо ми щось про це дізнаємось, то обов’язково напишемо вам про це!

Цікаво ще те, що на фотографії показано ​​культовий капелюх Наклза із Sonic OVA, який він скоріше за все буде носити в серіалі. За даними видавництва Variety , у серіалі буде зображено те, як Наклз «погодиться натренувати Вейда як свого протеже та наставить його на шлях єхидни-воїна». Адам Пеллі, який грає роль Вейда Віпл, знову зіграє свою роль у серіалі на пару із Ідрісом Ельбою, який все ще залишається Наклзом тут.

Еді Паттерсон, Джуліан Барратт, Скотт Мескуді та Еллі Тейлор зіграють у ролі постійних акторів. А Тіка Самптер (Медді Вачовськи) зіграє у ролі запрошеної зірки разом із Рорі МакКенном. Джеймс Марсден (Том Вачовськи) наразі там не значиться як актор, який повернеться. Тому, схоже, що окрім Вейда та Наклза серіал буде зосереджений на новому акторському складі. Очікується, що додатковий кастинг буде оголошено пізніше.

Серіал зараз знімається у Лондоні за сценарієм того ж самого сценариста, що прописував фільм “Їжак Сонік 2” – Джоном Віттінгтоном. Він і буде головним сценаристом серіалу. Брайан Шактер та Джеймс Мадейськи також були затверджені як команда сценаристів серіалу.

Скоріше за все, найближчими місяцями ми дізнаємося більше інформації про серіал Наклза. Тому слідкуйте за оновленнями! Передбачається, що серіал про Наклза вийде пізніше в цьому році.

Раніше ми вже писали про те, що планується випуск серіалу про Наклза та й взагалі було розпочато кіновсесвіт по Соніку.

Джерело: Variety


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!