Несподіванка! “Їжак Сонік 3” та серіал про Наклза!

Це офіційно! Фільм “Їжак Сонік 3” вже у розробці, а також вийде серіал про Наклза в 2023-му році!

Кінематографічний всесвіт Їжак Сонік тепер можна об’явити розпочатим.

Воно тепер розширюється анонсом третього фільму та додатковим серіалом, що є продовженням подій фільму “Їжак Сонік 2”. Це офіційно підтвердили Paramount на прес-конференції у вівторок.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Чи можемо ми це називати РВКС (Розширеним Всесвітом Кіношного Соніка)?

– Sonic the Hedgehog (@SonicMovie) у твіттері 15 лютого, 2022-го року

Paramount визнали, що швидкісний синій їжак став частиною їй сімейства культових кінофраншиз. Про це компанія підтвердила інвесторам та громадськості. А також Сонік отримає третій театральний фільм, хоча продовження першого фільму все ще не вийшло.

Про серіал наразі відомо лише те, що Ідріс Ельба все ще буде озвучувати Наклза там, як у другому фільмі. А вихід серіалу відбудеться у 2023-му році на стрімінговій платформі Paramount+. У серіалі планується змішані лайв-екшен зйомки із згенерованою комп’ютером анімацією.

Ми раді оголосити сьогодні, що Paramount та SEGA розробляють перший в історії оригінальний серіал по Соніку для Paramount Plus на наступний рік. Paramount і SEGA також розробляють третій театральний фільм про Соніка. І весь цей вміст зробить Paramount Plus домівкою для цієї неймовірно популярної франшизи.

– Речник Paramount Pictures

На жаль поки нічого не відомо про те, чи буде серіал про Наклза перекладено та озвучено українською мовою, але ми про це обов’язково напишемо, якщо щось з’ясуємо.

А що SEGA про це думає?

Після цього оголошення генеральний директор SEGA Харукі Сатомі організував прес-реліз та заявив, що 2022-ий рік стане значущим для бренду синього їжака з появою продовження фільму, мультсеріалу Sonic Prime, та іграми Sonic Origins й Sonic Frontiers.

Ми раді повідомити, що третій театральний фільм про Соніка та перший лайв-екшен серіал про Соніка для Paramount+ активно розробляються. Ми маємо чудове партнерство з Paramount, і ми раді продовжувати розширювати франшизу Їжака Соніка разом із ними. 2022-ий рік має стати визначним роком для франшизи: у квітні цього року вийде другий фільм, а також вийде Sonic Frontiers – довгоочікувана гра, яка прийде на ці новорічні свята. Сонік є улюбленцем багатьох фанатів в усьому світі вже понад 30 років, і ми з нетерпінням чекаємо на можливість продовжити дарувати їм незабутні моменти та враження на багато років вперед.

Харукі Сатомі, CEO корпорації SEGA

Ці новини дуже сколихнули соніковський сегмент твіттеру

Дуже багато фанатів у великому захваті від цих новин. Вони масово почали будувати здогадки про те, що буде показано у третьому фільмі та у серіалі. Із всіх цих роздумів ми можемо виокремити хіба що те, що у третьому фільмі можливо з’явиться Шедоу або Метал Сонік. Такі здогадки із-за червоненької трійки у логотипі, який, до речі, скоріше за все може змінитися у майбутньому.

А про серіал у нас і близько нема розуміння про те, що там буде. Але будемо сподіватися, що там з’явиться команда Хаотікс, що вже буде не поганою відсилкою до гри Knuckles’ Chaotix.

Так чи інакше, на нас чекає багато нового контенту. Стільки багато всього класного, що аж очі бігають. Сподіваємось, що все анонсоване вийде дуже крутим, а поки ми у подібному стані як на цьому зображені, яке опублікував користувач @ArsworldS у себе в твіттері.

Фільм “Їжак Сонік 2” вийде в Україні 31 березня 2022-го року.

До речі, на SuperBowl відбулося “підкидання монетки”, де випала голова, що значить що переміг Роботнік, а не Тейлз. І в честь цього Paramount опублікувала тизер з новими кадрами, який ви можете глянути тут. Не бійтеся за спойлери, вони виокремлені та ви не зможете побачити їх, якщо самі не відкриєте це.

Та не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

4.1 7 голосів
Рейтинг статті
3 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі