Дайджест. Мерч.

Третій тиждень прийшов – третій та останній дайджест на цей момент надійшов. Хоча й трохи з запізненням. І тепер ми обговоримо мерч! Буде багато цікавого нижче!

З недавнього… Щось для дорослих???

На Amazon можна придбати щось, що має у собі дуже гарячий та привабливий контент для дорослих. Мммм… Ой, про що це ми тут! Та це ж ми кажемо про те, що там з’явилося, а саме – Їжак Сонік: офіційна книжка-розмальовка для дорослих.

У списку зазначено про 64 сторінки «абсолютно нових малюнків» зі «знаковими персонажами із Соніка, місцями та бонусами…». Книга надходить від видавництва Insight Editions, яке випустило багато ліцензійних книжок-розмальовок, журналів, «маленьких книжок», колод таро та артбуків. Ми ще не знаємо, чи будуть малюнки у книзі насправді оригінальні, чи там будуть використані вже всім відомі малюнки, чи може це буде якесь поєднання того й іншого.

Насправді на Amazon є дуже багато не офіційних артбуків, але саме оця одна з небагатьох, яка помічені як офіційна, доповнюючись певним чином й до іншої існуючої офіційної книжки-розмальовки SEGA: Офіційна книжка-розмальовка.

На сайті вказано, що ця книжка-розмальовка для дорослих без матеріалів екзотичного характеру буде доступна 25-го жовтня.

УНО та Сонік?

Кожне число в колоді містить зображення із персонажем на тлі зони Green Hill. Так як і в кожній спеціальній версії ігор UNO, UNO із Соніком має свою власну версію карти “Шалене Коло Перемоги» (імовірно це та картка із зображенням Супер Соніка). Після її застосування всі інші гравці повинні взяти карту. Досить просто, еге ж? Для нас напевно ні. Тому напишіть нам в коментарі та поясність про те, як грати в UNO. Можливо колись ми навіть зможемо пограти разом в це.

Зараз його вже, скоріше за все, не можна придбати, але, можливо, ще надійде нова партія. Так чи інакше, ви можете зайти на Amazon та дочекатися нового продажу.

М’які іграшки!

Сонік знову повернувся до Build-a-Bear, і цього разу він прихопив з собою кількох друзів.

Наразі пройшло вже досить багато часу і ми не знаходимо вже всі товари, які наявні на скріншотах. Але не переживайте, ще не все розібрали. Тому якщо надумали щось придбати – можете спробувати.

Також у GE Animation є поповнення! З’явилася м’яка іграшка Тікал, яку ви можете придбати тут.

Ми дуже чекали на появу цієї іграшки, новину про яку ми вже раніше писали. І ми дуже раді тому, що з’являються більше м’яких іграшок з різними персонажами із Всесвіту Соніка!

JAKKS Pacific

Sonic the Hedgehog 2 Sonic Speed R/C

Як швидко ви можете рухатися за допомогою “Sonic Speed ​​R/C”? Відтворіть екшн з фільму “Їжак Сонік 2”, коли Сонік мчить, щоб врятувати світ у боротьбі з Роботніком! Цей набір включає у себе знімну фігуру Соніка розміром у 6 дюймів, каталку на радіоуправлінні та кільце-контролер. Контролер натхненний дизайном кілець із фільму про Соніка та має 3 кнопки для повного контролю: йти вперед, поворот і оберти на 360 градусів. А також режим “Турбо”, у якого колеса починають сяяти та відбувається суттєве прискорення! “Sonic Speed ​​R/C” має приблизно масштаб 1:5 до дизайну, який натхненний фільмом. Знімна фігура Соніка має висоту понад 6 дюймів із наявними 13 точками артикуляції для чудових поз. Візьміть свій пристрій на радіоуправлінні та отримуйте задоволення на ходу! Для цього пульта керування потрібно 8 батарейок типу АА. Батарейки, що входять до комплекту, призначені лише для демонстрації. Їх потрібно замінити на нові батарейки. Для найкращої продуктивності рекомендується використовувати лужні батарейки. З новими батарейками цей пульт дистанційного керування має радіус дії у 100 футів і найкраще працює на пласких та гладких поверхнях. Він використовує частоту 2,4 ГГц. Потрібен нагляд дорослих. Деяким дітям може знадобиться допомога при складанні.

Опис із сайту, де розміщено “Sonic Speed ​​R/C”.

М’яка іграшка “Їжак Сонік 2”

Обожнюваний світом блакитний їжак повертається до пригод на новому рівні у фільмі “Їжак Сонік 2”. Поселившись у Грін Хілс, Сонік прагне довести, що він має все необхідне, щоб стати справжнім героєм.
Насолоджуйтесь 13-дюймовою м’якою іграшкою Соніка, натхненою фільмом! Сонік м’який на дотик та має реалістичні очі. Завдяки якісному пошиттю Сонік створений у стилі фільму, і його можна обіймати. Розігруйте історії з Соніком або з гордістю кладіть його на своє ліжко.

Опис із сайту, де розміщено м’яку іграшку “Їжак Сонік 2”

Ігровий набір “Гігантський робот Еґмена з фільму Їжак Сонік 2” із екшн фігурками

Обожнюваний світом блакитний їжак повертається до пригод на новому рівні у фільмі “Їжак Сонік 2”. Поселившись у Грін Хілс, Сонік прагне довести, що він має все необхідне, щоб стати справжнім героєм.
Ігровий набір Гігантський Робот Еґмена стане чудовим подарунком для дітей та фанатів фільму “Їжак Сонік 2”! Відтворіть дію із фільму за допомогою цього надзвичайно детального ігрового набору та його можливостей. Ігровий набір поставляється з ексклюзивною фігуркою Супер Соніка розміром 2,5 дюйма. Використовуйте руки гігантського робота Еґмена, щоб бити та ламати! Коли настає черга Соніка дати відсіч – розташуйте міст так, щоб запустити Супер Соніка на робота. Міст має фіксатор, який допомагає Супер Соніку стояти. Використайте свою майстерність, щоб збити робота з ніг та стати героєм дня! Цей ігровий набір не потребує батарейок. На руках є ручки, якими можна рухатися вгору та вниз. Візьміть з собою ігровий набір та розважайтеся на ходу. Розширте свій світ Соніка, додавши в нього більше 2,5-дюймових фігурок із фільму “Їжак Сонік 2” та біплан Торнадо від JAKKS Pacific, Inc. (Додаткові фігурки з аксесуарами продаються окремо. За наявності). Цей ігровий набір має висоту у 7 дюймів та ширину у 14 дюймів. Потрібна збірка. Деяким дітям молодшого віку може знадобитися допомога зі збиранням.

Опис із сайту, де розміщено цей ігровий набір

І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні з країною агресором.

Малюнок від Anasko

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!