Крістофер Ллойд буде грати в серіалі “Наклз”

Список акторів серіалу “Наклз” поповнився новими учасниками! Видавництво Variety повідомило, що до акторського складу приєдналося п’ять нових акторів, у тому числі Крістофер Ллойд. Він найбільш відомий як доктор Еммет Браун із фільму “Назад у майбутнє”, а також як суддя Дум (Judge Doom) із фільму “Хто підставив Кролика Роджера”. До нього приєднаються Стоккард Ченнінг (“Західне крило”, “Шість ступенів поділу”), Кері Елвіс (“Робін Гуд: Люди в колготках”, “Принцеса-наречена”), Роб Гюбель (“Дитяча лікарня”, “Гамбургери Боба”) та Пол Шір (“Найбільша подія на телебаченні”).

Як було вже оголошено раніше, Ідріс Ельба знову озвучуватиме єхидну Наклза як він це робив вже у фільмі “Їжак Сонік 2”. Наразі нам вже відомо що у серіалі будуть Адам Паллі, який повторить свою роль Вейда Віпла, Еді Паттерсон, Джуліан Барратт, Скотт Мескуді та Еллі Тейлор. Серед запрошених зірок буде Рорі МакКанн та Тіка Самптер (Медді із фільму про Соніка).

Очікується, що “Наклз” від Paramount+ дебютує пізніше в цьому році. За словами Кіда Куді, зйомки вже завершилися, а прем’єра планується цієї осені.

На жаль нам нічого поки не відомо щодо того, чи буде дубляж українською мовою. Але якщо ми щось дізнаємось, то дамо вам знати про це обов’язково!

Джерело: Variety


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!