Цього літа стали відомі нові деталі щодо серіалу про Наклза!

Схоже що у нас з’явився новий офіційний логотип серіалу про Наклза в якому використано біло-синю кольорову схему торгової марки Paramount+. Також на англійській літері “С” у назві серіалу можна помітити намальований маленький логотип кулаку Наклза. Ще далеко не факт, що це остаточний логотип серіалу, але ближче до виходу серіалу ми вже остаточно дізнаємось чи є це остаточною версією.

Нижче ви можете власне переглянути цей логотип:

Окрім цього сталась ще одна цікава подія. Дату виходу серіалу випадково злив один із його акторів у своєму твіттері. Це був Кід Каді, який грає поки що невідомого нам персонажа в серіалі. Також він підтвердив, що зйомки серіалу вже завершені та ми зможемо побачити серіал цієї осені. 

Нагадаємо вам, що серіал про Наклза офіційно почали знімати в Лондоні ще у квітні цього року.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Це перший випадок, коли хтось пов’язаний із виробництвом цього серіалу взагалі надав загалу оновлений часовий проміжок окрім власне дати “2023”. Самі Paramount, звичайно, у майбутньому оголосять вже більш точну дату виходу серіалу. Але, на жаль, нам поки що не відомо коли саме це станеться.

Джерело: Твіттер


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!