Про Наклза у інтерв’ю з Джеффом Фоулером та не тільки

Поява червоного єхидни на ім’я Наклз у свіженькому трейлері до фільму “Їжак Сонік 2” була для багатьох одним із найкращих моментів за всі ці 2 хвилини. Було досить небагато питань щодо того, який вигляд має Наклз, як і ким він був зіграний. Завдяки нещодавньому інтерв’ю з режисером сиквелу Джеффом Фоулером ми тепер знаємо, чому ж зупинилися саме на цій фільмовій інтерпретації червоного єхидни.

Інтерв’ю Фоулера американському ігровому виданню Polygon — одне з перших, яке він дав після показу трейлеру на цьогорічному The Game Awards. Спершу поговорили про сьєрра-леонського, відомого голлівудського актора Ідріса Ельбу, який і озвучив червоного єхидну в цьому фільмі.

“Ельба абсолютно впорався”

актор Ідріс Ельба

Так що ж думає Джефф про виконавця ролі Наклза? Режисер каже, що Ельба «абсолютно впорався» зі своєю роботою.
За його словами, він хотів уздовж і впоперек дослідити передісторію Наклза та його вдачу, намагаючись віднайти «все те, що потрібно акторові, аби відтворити персонажа та майстерно зіграти його». Далі режисер продовжує: «Він так хотів поглинути все це і перетворити себе на найкращу версію персонажа. І це було неймовірно. Було чудово бачити, наскільки він піклується про те, щоб все було правильно».

Інтерес режисера до персонажів

Якщо коротко: він ставиться до Наклза так само серйозно, як і Ельба. Він каже, що Наклз дає йому багато можливостей просто розібратися в видовищах. Він описує Наклза як того, хто «володіє владою, і з усіх боків вона просто краще підходить для бою, ніж Сонік», і «пов’язує своє існування з честю і військовою справою». Режисер вважає це важким викликом для їжака, тому що станом на кінець першого фільму «Сонік був лише в одному бою», і, як сказав режисер, «це не робить з вас супергероя одразу».

Тому з’являється цікава паралель між Соніком та Наклзом — і це саме те, що режисер назвав «чудовою основою для історії». Насправді Джефф Фоулер каже, що причина, чому ми побачили Наклза в першому ж трейлері, полягала в тому, щоб дати фанатам усвідомлення того, «в якому напрямку ми рухаємося».

Єхидна Наклз зупиняє Їжака Соніка. Кадр із трейлеру до фільму "Їжак Сонік 2"

Однак, це не єдина річ у фільмі. Людські друзі Соніка, Том і Медді Вачовські, підуть у відпустку, що може призвести до потенційної підісторії. І Тейлз цього разу об’єднається з Соніком, що Фоулер використав як можливість відтворити знайомі моменти. «Торнадо з Тейлзом і Соніком, що доставляє їх в бій, це дуже знаково», – каже Фоулер.

Цей підхід, який більше притаманний Соніку, також вплинув на особистість Наклза. Режисер описує єхидну як “складного персонажа, і це насправді робить його крутим, яким він був у 90-х роках”. Це, поєднавши з зображенням знакових, знайомих подій із серії відеоігор — саме те, що Джефф Фоулер хотів вкласти в “соніковість”.

Що ще за “сексуальний голос”?

Попри те, що Ельба намагається позбутися свого характеру під час озвучення, Наклз вийшов все ж таки трохи сексуальним, але дуже натуральним.

«Дозвольте мені просто сказати, що той факт, що [дебати про сексуальний голос] знову виникли за останній день, мене усміхає. І те, що всі говорять, що він збрехав, викликає ще більшу посмішку на моєму обличчі. Я не думаю, що хтось чекав повернення дебатів, але ось вони, і я радий їм. Ідріс такий чудовий хлопець. Він дійсно хоче, щоб персонаж був правильний».

Наклз готовий до бою. Кадр із трейлеру до фільму "Їжак Сонік 2"

Пост написали: cheburek та Cookraine