Відкрито передзамовлення First 4 Figures фігурок по Sonic Adventure

Творці високоякісних фігурок First 4 Figures (F4F) цієї весни відкрили передзамовлення на фігурки по Соніку із полівінілхлориду у тематиці Sonic Adventure про що ми вже писали вам у минулому році. На цій статуетці зображено Соніка, який стоїть у своїй дуже відомій позі “спагеті”. На сьогодні є три варіанти цієї фігурки: базова, колекційна та повна. І всі вони виглядають просто неймовірно!

Наразі не зрозуміло чому лише два останніх варіанти наразі доступні на веб-сайті First 4 Figures. Із хороших новин є добрим те, що веб-сайт не стягуватиме з вас повну вартість одразу. Замість цього ви заплатите попередню початкову ціну, а вже потім доплатите залишок ближче до релізу. На веб-сайті F4F вказано що фігурки вийдуть у четвертому кварталі цього року, тоді як Entertainment Earth уточнили що вони будуть вже випущені у листопаді. А от SEGA Shop Europe вказує, що ці фігурки будуть доступні вже у жовтні. Цікава вийшла неточність, що скажеш.

Нижче ви можете глянути подробиці щодо статуеток, включаючи їх фотографії, ціни та посилання на оформлення передзамовлення.

Базовий варіант

Це найдешевша статуетка. Їй бракує наворотів інших видань, включаючи округлу основу. 

Розміри: 21х16х14,2 см (8,3х6,3х14,2 дюйми). 

Недоступно на веб-сайті F4F.

Можна придбати в Entertainment Earth за 3308 ₴ (89,99 $). Європейці можуть придбати статуетку в магазині SEGA Europe за 4500 ₴ (99,99 £).

Колекційний варіант

Ця статуетка має округлу основу, яка підсвічується світлодіодами. Освітлення може бути статичним або анімованим. 

Розміри: 23х16,5х17,5 см (9,1х6,5х6,9 дюйми).

Ви можете передзамовити цю версію фігурки з веб-сайту F4F за 4410 ₴ (119,99 $), а також у SEGA Shop Europe за 4500 ₴ (99,99 £).

Повний варіант

До цієї фігурки додано смоляне кільце навколо Соніка, яке підсвічене світлодіодами. Світлодіоди можуть бути як статичними, так й анімованими. Швидкість анімації можна регулювати за допомогою поворотної ручки на задній панелі. На жаль, буде випущено лише обмежену кількість таких статуеток, де кожна з них отримає свій власний номер та картку автентифікації. 

Розміри: 27,5х27х18 см (10,8х10,6х7 дюйми). 

Ви можете попередньо замовити статуетку в магазині F4F за 11025 ₴ (299,99 $) або в SEGA Europe за 11700 ₴ (259,99 £).

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!