У мережі магазинів Сільпо помічено Соніка!

Це несподівано, але у мережі магазинів Сільпо можна знайти яйця з молочного шоколаду із іграшкою-сюрпризом всередині по всесвіту Соніка по типу знайомих вам Кіндер Сюрпризів, але від компанії Zaini.

Наразі нам відомо лише те, що такий товар є лише на прилавках мережі магазинів Сільпо, а в інших, на жаль, не було помічено цього асортименту. Пам’ятаючи, що в даній мережі магазинів не рідко можна побачити на прилавках імпортні товари, та більш добре розгледівши етикетку цього яйця, ми припускаємо, що товар не призначався для українського ринку, але його було імпортовано мережею магазинів Сільпо через програму “Власний Імпорт”. Хоча ми не можемо підтвердити це відміткою “Власний Імпорт” який є на інших товарах цієї мережі магазинів. Купити це можна й онлайн, якщо вам ліньки самим піти у магазин, за цим посиланням.

До речі, у вас ще є шанс прямо сьогодні купити це яйце зі знижкою! Повна ціна цього яйця 36,99₴.

Всередині цих яєць вам може випасти одна з цих фігурок: доктор Еґмен, Метал Сонік, Шедоу, Руж, Сонік, Емі.

Всередині капсули з іграшкою знаходиться цей листочок, де зображено що вам може випасти. Серед них немає кажанихи Руж, яку ви можете помітити на зображенні вище. Тож цей список із фігурок не повний. І, на жаль, нам невідомо усі можливі комбінації того, що вам може випасти. Ми б з радістю почули від вас у коментарях що саме вам випало, якщо ви купили вже це! Так ми зможемо зрозуміти повний список того, що може випасти.

Всього існує 4 варіанти обгорток цього шоколадного яйця із сюрпризом від Zaini: із Соніком, Тейлзом, Наклзом та Емі.
Шоколадні яйця з сюрпризом на полиці магазину Сільпо. До речі, тут є відмітка “Власний Імпорт” і виходить плутанина… Бо на сайті по відмітці “Власний Імпорт” неможливо знайти цей товар.

Якщо вам не дуже подобається якість фігурки, яка вам випала, то завжди можна розібратися в тому, як можна це перефарбувати. Як раз це буде не поганим квестом та розвагою для вас під час блекауту, який спричинили паскудні та ублюдські рашисти.

Нижче ви можете побачити приклад перефарбування, який зробила Mr.Sheo. Вийшло дуже класно!

Наразі нам не відомо як довго можна буде на полицях зустріти цей товар із фігурками по Соніку всередині, але радимо вам поквапитися, бо поступово цей товар замінюється аналогічними яйцями зі Смурфами.

За надані фотографії фігурок, яєць та обгорток від них велике дякую Evolve0643!

До речі, також в Україні можна придбати вже комікс “Їжак Сонік: 30-річчя!”, який вийшов українською мовою!


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

5 1 голос
Рейтинг статті
11 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі