Sonic Frontiers номіновано на нагороду Steam Awards 2022

Починаючи з 22-го грудня, відкрилося голосування, у якому кожен користувач Steam може обрати номінанта в кожній із 11 категорій. Так у номінації “Найкращий саундтрек” із-поміж інших претендентів є й нещодавно випущена гра Sonic Frontiers.

Окрім неї, у переліку присутні Metal Hellsinger, Final Fantasy VII Remake: Intergrade, а також інші ігри від SEGA: Persona 5 Royal та Hatsune Miku: Project DIVA Mega Mix+. Голосування завершиться 3-го січня о 19:00 за київським часом.

Варто зазначити, що Sonic Frontiers наразі продається в Steam зі знижкою в 30% (1 119₴ за звичайне видання і 1 329₴ за делюкс-видання). Тому якщо ви досі не маєте цю новеньку гру у власній бібліотеці, проте добре підготувалися до святкових розпродажів — це ваш шанс! До того ж, її оновлюватимуть щонайменше рік.

Те саме стосується й інших ігор серії.


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

5 1 голос
Рейтинг статті
1 Коментар
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі