Комікс “Їжак Сонік: 30-річчя!” українською мовою вже готовий!

Українське видавництво MIMIR MEDIA (перейменований Northern Lights) нарешті закінчили друкування коміксу “Їжак Сонік: 30-річчя!”, який можна було передзамовити ще у січні цього року.

Приєднуйтеся до Їжака Соніка, Майлза «Тейлза» Прауера, єхидни Наклза, Емі Роуз, панцерника Майті, літяги Рея та інших особливих гостей і їхньої подорожі різними порами року в пошуках Смарагдів Хаосу! У книзі ви також знайдете купу ексклюзивних додаткових матеріалів, присвячених найшвидшій істоті на світі: особливий вступ від Крістіана Вайтгеда, оригінальні сторінки зі сценарію, оповідь про створення коміксів про Соніка, галерею чудових обкладинок та інші цікавинки!

– Опис коміксу “Їжак Сонік: 30-річчя!” від MIMIR MEDIA (Northern Lights) на їх вебсайті.
Додаткова інформація щодо коміксу

Звичайне видання можна придбати за 395.00 ₴. Також існують ще чотири унікальні версії цього коміксу, які можна придбати з доплатою за 440.00 ₴. Радимо вам не гаяти час та придбати одну з чотирьох унікальних версій коміксу, бо їх кількість обмежена! 100 примірників на кожну альтернативну версію.

Придбати комікси ви можете на сторінках відповідних інтернет магазинів, клацнувши на ці кнопки:

Якщо ви замовляли комікс раніше, то сплативши різницю в ціні ви можете замовити альтернативну версію.

P.S.: Дякую Evolve0643 за допомогу з написанням новини!


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

5 3 голосів
Рейтинг статті
2 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі