Сонік повернувся до Сільпо. Воістину повернувся

Торік мережа супермаркетів Сільпо порадувала нас шоколадними яйцями Zaini з фігурками Соніка та його друзів близько до Різдва. Відтоді вони зникли, і ось – цьогоріч мережа супермаркетів Сільповоскресила” їх на Великдень. Вони є, принаймні, в більшості відділень. Та якщо все ж захочете точно встигнути хоч щось зібрати до колекції – краще покваптеся, про всяк випадок.

Навряд чи це оновлена серія, де можна буде знайти фігурки нових персонажів. Якщо це точно так, то в ній ви зможете знайти дванадцять фігурок: як об’ємних Соніка, Тейлза, Еґмена, Метал Соніка, Шедоу та Руж, так й пласких Соніка, Супер Соніка, Тейлза, Наклза, Емі та Метал Соніка.

Те, що це повна колекція, можна зрозуміти з багаточисельних спроб автора статті знайти якусь нову фігурку, переглядів багатьох відео з розпакування цих яєць, а також з одиночних джерел в інтернеті, де вказуються разом лише ці персонажі. Врешті й логічно, що наявно по шість фігурок як об’ємних, так й пласких.

Також затятим колекціонерам, хто зібрав усі дванадцять фігурок, паперове вкладення й чотири варіанти обгорток, хочемо розказати як можна отримати одну неочевидну річ для їхньої колекції – коробку з-під яєць. Для початку дізнайтеся, чи є шоколадні яйця з цієї серії у вашому місцевому супермаркеті Сільпо. За наявності, напишіть їм про неї у приватних повідомленнях будь-якої з соцмереж, де вони зареєстровані. Вам все пояснять, і, якщо вона буде в них на складі, то, швидше за все, мережа попередить адміністрацію супермаркета, й, ми впевнені – вам її подарують. Також можна підійти безпосередньо й до охорони магазину та, сказавши причину, викликати адміністрацію. Але тоді вам доведеться пояснювати те, що вам потрібна ця коробка, самотужки. (Уточнимо, коробка власне, а не коробка з товаром)

Зичимо успіхів.

Але не забувайте, що уточнення наявності коробки можливе завдяки онлайнпідримці.


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

5 4 голосів
Рейтинг статті
3 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі