Тейлз отримав своє шоу? Інтерв’ю? Пост №200 на Sonicivse News? – Дайджест на 29.05

Що ж, це наш пост під номером 200…

Дякуємо, що читаєте нас. Ми продовжуємо будувати спільноту разом! А також продовжуємо писати дайджести… Хоча допомога нам би точно не завадила…

Тейлз отримав своє шоу, щоб розповісти більше про всесвіт Соніка.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Ми раді представити: TailsTube! Це веселе та інформативне шоу, яке проводить Тейлз про все, що пов’язано з Соніком. До наступного тижня!

Офіційна сторінка їжака Соніка у твіттері

І через тиждень після цього вийшов перший епізод! І він досить цікавий…
Із найцікавішого слід виділити відповідь на запитання: чому в одних іграх Сонік перебуває серед людей, а в інших – серед мобіанців?

Такі, як ми, зазвичай, живуть на цих островах, тоді як люди, живуть у більш великих країнах.

– TailsTube, друга хвилина з відео.

Ну, і тут можна помітити й інші цікаві моменти:

  • Наскільки Сонік і Тейлз знають о природі “шахових дошок” та “луп-де-лупів” у ландшафті, які є властивими Грін Хілу та не тільки.
  • Чому Сонік використовує гоночний автомобіль? Тому що це круто.
  • Ні Сонік, ні Тейлз не знають походження смарагдів хаосу, а Сонік завжди шукає їх в один єдиний спосіб. Також незрозуміло, чи зможе Тейлз стати супером за межами класичних ігор, враховуючи його реакцію на обговорення Соніком своєї форми.
  • Які стосунки у Соніка з Емі? Ну…. Вона просто дуже хороший друг. Тейлз реагує скептично.
  • Серед дрібних деталей на робочому столі Тейлза, інтерфейс якого схожий на Mac, екран виглядає як його портативний комп’ютер Miles Electric із Sonic Unleashed. Він працює на chaOS з невеликим значком Omochao та пародійними значками на основні програми у треї в стилі соніковського світу (а також термінал команд Chao).
  • Серед значків на його робочому столі можна помітити його картку Tails Heal із Sonic Battle та папки під назвою “Концепти екстримальних механізмів” (Extreme Gear Concepts), “Торнадо 3″ та “Рецепти приготування вечері для чао” (Chao Dinner Recipes).
  • Серед людських персонажів є якась невідома людина. Всі взяті безпосередньо з концепт-арту до Sonic Unleashed, однак одна жінка не з’являється в цій грі і намальована в дещо іншому художньому стилі, на відміну від інших персонажів з концепт-арту до Unleashed. У твіттері Іан Флінн натякає на те, що він знає хто вона така, але не надає більше ніякої інформації.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Ласкаво просимо на TailsTube! Налаштуйтеся на перший епізод шоу Тейлза зі спеціальним гостем… Соніком!

– З опису під відео

Багацько інтерв’ю…

Про Sonic Mania

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

У інтерв’ю для Sonic Revolution головний розробник гри Sonic Mania Крістіан Вайтхед зробив кілька одкровень щодо розробки гри.

Поряд із ласими шматочками є також і про походження Хард-Бойлед Хевіс та природу того, чи є всередині них тварини. Вайтхед також розповів про початкову концепцію від Sonic Team щодо включення антагоніста із Sonic Forces Інфініта у 2D-платформер.

Про команду Дарк

Команда Дарк… Мабуть, це просто бренд поза всесвітом. Вони не команда, вони навіть не друзі. […] Вони не виконують місії разом, якщо історія не змушує їх робити це.

– Іан Флінн, подкаст BumbleKast, таймкод: 10:20.

До речі, одним з хостом BumbleKast якраз є Іан Флінн!

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Про кіновсесвіт Соніка

Продюсер першого та другого фільмів по Соніку Тобі Ашер заявив, що ці фільми відносяться до єдиного кіновсесвіту.

Концепція “кінематографічного всесвіту” найбільше популяризована завдяки Marvel Studios. Paramount Pictures та Universal Pictures, де історія світу виходить за рамки однієї франшизи фільму, намагається повторити успіх даної франшизи про супергероїв. Хоча Marvel була неймовірно успішною в цій справі, але згадаємо, що існують інші студії, які намагалися повторити їх успіх, але зазнали невдачі. Або ж, у них це мало лише частковий успіх.

Ми створюємо кінематографічний всесвіт Соніка, тому ми знали, що додамо персонажів, як-от Тейлза та Наклза; нові для фільмів, але улюбленці геймерів з усього світу.

– Тобі Ашер, для видання Eurogamer.

Незважаючи на те, що це видається дуже і дуже передчасним, щоб почати кидатися цим вагомим терміном, Paramount вже встигли анонсувати третій фільм і серіал на Paramount Plus ще до релізу другого фільму про Соніка. Таким чином задовольняючи основним мінімальним вимогам «кінематографічного всесвіту».

Ігровий блок

Пам’ятаєте таку підписку, як Nintendo Switch Online? Так ось, у квітні Sonic Spinball поповнив список ігор, які ви можете зіграти в її рамках.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

А чи пам’ятаєте ви рубрику “Sonic Sessions”? Зацініть їх останній кавер!

Ох, як же давно це було.

31-го березня офіційний канал їжака Соніка на YouTube опублікував другий ремікс із циклу “Sonic Sessions”.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

На цей раз це ремікс до гри Sonic Runners під назвою Beyond the Speed Of….

Виконавцем цього треку є Томоя Отані (Tomoya Ohtan), а ремікс зробив Джун Сеноуе (Jun Senoue).

Хочете послухати усі треки з альбому? Ви можете знайти їх на будь-якому сервісі, або, якщо хочете, можете прослухати їх через довоєнні новини:

1-ий, ремікс Escape From the City.

2-ий, ремікс мелодії Continue.

3-ий, ремікс Fist Bump.

4-ий, ремікс Live and Learn та поява на музичних стрімінгових платформах!


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!