Рубрика Sonic Sessions з’явилася на музичних стрімінгових платформах

Тиждень тому ми вже писали про вихід реміксу на “Fist Bump” у рамках рубрики Sonic Sessions. І ось стало відомо, що усі раніше випущені треки та нові були вже випущені окремим альбомом на різних стримінгових платформах, наприклад Apple Music, Spotify тощо. Про це повідомив офіційний твіттер-акаунт їжака Соніка:

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

До цього альбому увійшли відомі ремікси на “Escape from the City”, “Continue” і вищезгаданий “Fist Bump”, а також новенька акустична версія на знакову для всієї соніковської спільноти пісню від Crush 40“Live & Learn”. Окремо зацінити її можна тут:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Крім того, там було помічено кілька класичних треків у переосмисленні знаного нам композитора Ті Лопес (Tee Lopes) і ремікс на “Beyond The Speed Of..” (з мобільної гри Sonic Runners) від гурту Sonic Adventure Music Experience.

Прослухати альбом “Rock ‘N’ Sonic The Hedgehog: Sessions!” прямо зараз можна тут. Там ви знайдете посилання на альбом у різних музичних стрімінгових платформах. А також ви можете спробувати придбати мерч по цьому музичному альбому.

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!