Про усі новинки: Sonic Frontiers, Sonic Origins, Sonic Prime та Гидкий Сонік – Дайджест на 06.06

Можливо ми не змогли по плану опублікувати цей дайджест вчора, але робимо це сьогодні. Той тиждень виявився плідним та ми отримали два відео, в яких нам показали майбутню гру під назвою Sonic Frontiers. А також про інше ви знайдете нижче. Приступимо!

Sonic Frontiers

На цьому тижні нас вирішили здивувати та показали аж два геймплея, де продемонстровано відкритий світ у грі в одному з них, а в іншому – бойову систему.

Ігровий процес

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

На відео показано як Сонік бігає по скелястим лукам, які ми бачили раніше вже. Вцілому тут ми можемо побачити як їжак переміщується по відкритому простору, взаємодіючи з різною місцевістю та об’єктами. Особливо смачною як для нас виглядає біг через невеликий ліс через дерева.

У Соніка з’явилося не так й багато нових рухів, але одним з них є можливість малювати певні кола під час бігу, викликаючи висхідний потік. Можливо це нова версія того торнадо, який їжак міг викликати у грі Sonic Heroes або прийом під назвою вітер Соніка із гри Sonic Adventure 2? Окрім цього у їжака зберігається його стандартний набір прийомів та рухів з останніх 3D-ігор, такі як: біг, буст, шліфування по землі та інші. Хоча Сонік, здається, здатний бігати (та лазити, скоріше за все) по вертикальних поверхнях зі специфічною сяючою текстурою, але він також зберіг можливість з легкістю переміщуватися скелястими схилами та хребтами, зберігаючи при тому свою швидкість.

Також можна побачити й те, що збереглася механіка катання на рельсах, які виглядають більш дивно відносно фотореалістичної локації, де проходить гра. А ще геймплей нам показав деякі прості головоломки для проходження рівня далі.

Бойова система

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Бойова система виглядає смачною, в принципі. Можна помітити різні прийоми Соніка, які не завжди схожі на ті, які ми вже раніше бачили. Один з цих прийомів можна було побачити вище – висхідний потік. Тут він використовувався для того, щоб зняти броню з певних металічних істот (це не дуже схоже на роботів, хоча можливо є сенс назвати їх роботами) або заставити величезного робота втратити рівновагу для можливості залізти на нього та атакувати далі.

Також виділився один прийом з великої відстані, що дуже нагадав якесь аніме скоріше, ніж гру. Виглядає все це дуже таки не погано, хоча у нас є питання до того, як величезній металевій істоті можна завдавати шкоду б’ючи її буквально руками та ногами, де не факт ще, що Наклз може впоратися з цим. Але те, які там зустрічаються супротивники – це не просто бадніки, яких легко знищувати, що робить необхідним їжаку підбирати стратегію перемоги над ними з необхідністю вступати з ними у рукопашний бій, навіть.

Як фанати зустріли це?

Ці дві демонстрації може й показали дещо нове для серії ігор по Соніку, але вони викликали дуже велике занепокоєння у фанатів їжака про те, що гра не дороблена і навряд чи такою буде до новорічних свят цього року, коли має відбутися реліз. Бо на тлі успіху фільмів по Соніку бачити ще одну провальну гру по їжаку буде дуже великим ударом. Гра в такому стані, в якому її показали, майже ніяк не відрізняється від стандартного за замовчуванням запуску демки ігрового двигуна на Unreal Engine 4 з її вбудованою фізикою, освітленням та асетами. Особливо якщо згадати новину про те, що гру планують продавати за високою ціною, про що ми вже якось писали.

До того ж, на YouTube під відео про геймплей можна побачити, що приблизно 45% людей на момент написання статті не вподобали це, хоча могло бути й набагато більше, якщо не недавня їх політика сервісу щодо прибирання дизлайків з сервісу, де побачити кількість дизлайків тепер можливо лише за допомогою спеціального додатку.

Тому фанати просять масово SEGA через хештеґ #DelaySonicFrontiers у твіттері доробити гру та виправити проблеми, які можна було побачити у геймплеях. А це й просадка кадрів в певних місцях, ще кривувата анімація персонажа в певних моментах, втрачена динаміка персонажа та… занадто порожній відкритий простір???
Так чи інакше ми за те, щоб гру покращили, бо це буде реально круто, якщо гра не провалиться. Сподіваємося, що фанати будуть почуті.

Sonic Origins

Японське видання Famitsu влаштувало стрім на 45 хвилин, де було показано геймплей Sonic Origins, нову початкову катсцену перед рівнем Greеn Hill Zone, якщо обрати з меню гру Sonic the Hedgehog. Так, там ще є меню запуску різних ігор по Соніку.

Також було показано «музей» у грі. На стрімі було показано небачений раніше концепт-арт, обкладинки для різних IDW коміксів по Соніку, музика з різних ігор про їжака часів консолі Sega Mega Drive та всі епізоди Sonic Mania Adventures.

Ви можете глянути цей геймплей у записі самі нижче.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Sonic Origins вийде 23-го червня для платформ Xbox та PlayStation, Nintendo Switch та ПК у Steam та в Epic Games Store.

Ціна: 1399 ₴ за звичайне видання та 1499 ₴ за Digital Delux видання.

Sonic Prime

Хоч це було вже достатньо давно, але ми не писали про це ще нічого. І маємо виправити це прямо зараз.

3-го травня відбулася прем’єра тизеру мультсеріалу Sonic Prime на Netflix у рамках Netflix After School. Щоб не дивитися все у купі разом з іншими мультсеріалами, які було анонсовано, ми покажемо тут вирізаний фрагмент як раз про Sonic Prime.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

За ці 13 секунд тизеру ми змогли побачити як Сонік біжить по Грін Хілу, збираючи кільця з анімацією бігу у формі вісімки подібно до тої із гри Sonic CD. А також можна помітити, що у Соніка в цьому мультсеріалі було змінено актора озвучення. Ним став Девен Мак – канадський актор озвучення, який відомий своїми ролями Чака із мультсеріала Angry Birds: Summer Madness та Таноса із мультфільму LEGO Marvel Avengers: Time Twisted.

Здається Сонік звучить круто, вам так не здається? Бо окрім нього, акторів озвучення для інших персонажів теж змінили. Деталі на цьому скріншоті, що зроблено на сайті Netflix.

І на останок. Камео гидкого Соніка із фільму???????

Disney+ випустила Chip ‘n Dale: Rescue Rangers 20-го травня, але всіх дуже здивувало дещо несподіване – камео Гидкого Соніка, що представляє собою оту страхітливу версію, яку показали вперший раз на загал перед випуском фільму “Їжак Сонік”. Тоді це викликало масове обурення фанатів та стало приводом до повної переробки фільму, де очі персонажа та його людські зуби відразу ж отримали шалену критику.

На початку фільму Дейл є гостем на вигаданому Fan Con, а поруч з ним знаходиться персонаж, якого згодом представили як Гидкого Соніка. Озвучив його там Тім Робінсон. Сонік тут уявляє собі щасливе майбутнє, де глядачі “полюблять мене таким, який я є, а не як минулого разу, коли інтернет лише одним поглядом подивився на мої людські зуби і спалив це місце повністю“.

На щастя, Chip ‘n Dale: Rescue Rangers не намагається виправдовувати минулі помилки Paramount і не сприймає себе занадто серйозно.

О, вони сміються наді мною, я це знаю. Ви не можете образити мої почуття, якщо я в жарті.

– Гидкий Сонік у фільмі Chip ‘n Dale: Rescue Rangers

Відновивши дизайн Гидкого Соніка для цього фільму ми побачили, що він має зв’язок з інтернет-культурою, навіть якщо розквіт мемів про нього стався три роки тому. Епізодична роль Соніка з’являється як частина більш широкого мета-коментаря щодо тенденцій естетики анімації.

І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

0 0 голосів
Рейтинг статті
2 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі