Мультивсесвіт у Соніку? Третій та четвертий епізоди TailsTube вже вийшли!

О так! Третій та четвертий епізоди TailsTube вже вийшли. Ми знаємо, що воно було опубліковано досить давно, але пройти повз цього ми не могли аж ніяк! Там буде і про мультивсесвіт їжака, і також про інші цікавинки типу чи має Сонік власний дім?

У третьому епізоді Тейлз брав інтерв’ю у Наклза

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Спочатку нам розповіли про головний смарагд і про самого Наклза:

Тейлз: Ти наш гість, тому… Чому б тобі не розповісти нам про себе?
Наклз: Про себе не можу багато сказати… Я останній із роду античних захисників, яким було доручено наглядати за головним смарагдом. Це коштовність, яка має неосяжну силу, і це єдина річ, яка здатна нейтралізувати енергію смарагдів хаосу.
Тейлз: Якщо я не помиляюсь, то за його допомоги острів Янгола літає, чи не так?
Наклз: Так і є, це найбезпечніше місце, щоб захистити смарагд від ворогів…

– із розмови Тейлза та Наклза під час TailsTube

Потім Тейлз задав Наклзу наступне запитання:

Тейлз: Якщо б хтось із твоїх друзів захтів би провести тести над твоїм смарагдом, чи дав би ти їм можливість зробити цей маленький тест та побачити, на що здатен головний смарагд.
Наклз: Ох! Я сподіваюсь цей друг вміє літати… Бо я б його викинув з острову.

– із розмови Тейлза та Наклза під час TailsTube

Після цього Наклз пояснив, що йому не цікаві якісь там тести, бо смарагд в нього тільки для того, щоб він його обороняв. Також Наклз зауважив, що йому не подобається те, як Тейлз починає нагадувати йому Соніка. Це було прямим натяком на те, що лис занадто багато часу проводить з їжаком. Одразу після цього зауваження до них випадково приєднався Сонік, який був обурений тим, що це власне не проблема. Потім Наклз розповів, що він кожен день знаходить багато чого цікавого й показав камінь, який він знайшов. Одразу після цього він несподівано зламав комунікатор, який Тейлз йому надіслав.

Далі Тейлз розповів про те, що після тестів над смарагдами хаосу радар показав йому сигнал, що надходив із островів, про які він не знав раніше. Це власне були острови Зорепаду із Sonic Frontiers. І дійсно, аналізуючи відео Sonic Frontiers Prologue: Divergence, що є промо-матеріалом до цієї ж гри, Наклз ніяк не міг зв’язатись із своїми друзями та пропав після цієї розмови на TailsTube.

У четвертому епізоді гостем шоу була вже Емі, яка розкрила дещо цікаве

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

На початку наступного епізоду TailsTube нам розповіли про те, як Емі познайомилася із Соніком.

Емі: Ну коли ми були молодше, мої карти таро передбачили те, що я зустрінусь із героєм, а потім він мене врятував від Еґмена.
Тейлз: І ще, ви тоді вперше зустрілися з Метал Соніком!
Емі: Ну так, він не тільки точнісінька копія Соніка, а й ще він не дає можливості Соніку перепочити.

– із розмови Тейлза та Емі під час TailsTube

Потім персонажам було задано запитання від Крім.

[Зачитується запитання від Крім] Де живе містер Сонік? Чи він сумує за домом під час подорожі?

Емі: Не думаю, що Сонік взагалі має домівку. Він подорожує без зупину та відпочиває де завгодно, коли йому це потрібно.
Тейлз: Ну, він іноді бував у моїй лабораторії та поглинав мої запаси чілі догів. Так ніби вони не для мене.

– із розмови Тейлза та Емі під час TailsTube, коли було зачитано запитання від Крім

Потім наступне запитання вже задав Наклз, де він хотів дізнатись як взагалі можуть існувати два Соніка. Як можна побачити по капсу, йому це дуже болить.

Емі почала пояснювати, що маленький Сонік – це Сонік із минулого, або, як вона його називає, Класік Сонік. Після цього, Тейлз почав розповідати історію того, як це стало можливим. Він розказав про доктора Еґмена та його молодшу версію, які знайшли Поглинача Часу (Time Eater), де в результаті вони зробили так, що Соніку й Класіку довелося битися з ними двома. Після перемоги над злодіями, Класік повернувся у свій час.

Наступне запитання було… знову від Наклза… Він капсом висловив шокуюче припущення та запитав, чи може існувати більше Соніків. Емі невпевнено відповіла, що на вряд чи, бо Еґмен був просто не обережний із потоком часу. Але Тейлз це заперечив, сказавши що синіх їжаків може бути нескінченна кількість. І потім наш жовтий лис продемонстрував багато концептів із старих дизайнів Соніка, оголосивши про існування мультивсесвіту.

… Сонік з чотирма руками, Сонік із синіми руками! Сонік у рок-групі із мавпою-басистом та із кроликом на барабанах, і…

– розповідав Тейлз під час TailsTube, коли пояснював існування мультивсесвіту

Якщо придивимось, то можемо побачити такі теки як Lego Ideas, Extreme Gear Concepts, Tornado 3.5, Archeology articles та інші. Щодо Lego Ideas можемо припустити, що це може якось стосуватися нових наборів від Lego по Соніку, які мають вийти цього літа. Але у нас також виникли запитання щодо теки під назвою Sea Fox Ver2 у третьому епізоді. Якщо у вас є припущення що це може бути – дайте нам знати про це. Невже Тейлз ще й встиг на морі відпочити під час перебування в Спагонії?

Дякую Vitalyakit за допомогу з написанням новини.


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!