Що показали на Sonic Central? Більше про Sonic Frontiers та трішки про Sonic Prime! – Дайджест на 13.05

З кожним новим днем ми дізнаємося більше про Sonic Frontiers та Sonic Prime! Але на цей раз, основним джерелом є не тільки Sonic Central…

Цьогорічний Sonic Central

І так, 7-го червня відбувся Sonic Central, який проводять щорічно. На ньому показали багато чого цікавого, що ви можете також самі побачити нижче!

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Трейлер Sonic Origins.

Публіці показали трейлер до Sonic Origins! Виглядає воно цікаво, але мене бентежить відчуття якогось дежавю. Sonic Mania, чи це не твоє розширення?

Гра вийде 23-го червня, як раз у день виходу першої гри про Соніка.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Симфонічний концерт! Але тепер навколо світу?

Пам’ятаєте минулорічний концерт? Якщо ні, то ви багато чого втрачаєте.

Він був лише прямою трансляцією, але в цьому році розмах буде куди більший. Тепер він буде проводитися ще й офлайн по всьому світу! Наскільки всьому – поки невідомо, але очевидно, що в нас його не буде, на жаль. Але ми зможемо домогтися цього разом колись в майбутньому, якщо переможемо у війні та кількість українських фанатів їжака побільшає! Долучайтеся до нашої спільноти!

Поки що не було оголошено жодних дат, але на Sonic Central було заявлено, що концерт з’явиться на Brazil Game Show пізніше цього року. Тож, це може відбутися досить скоро. Стежимо за оновленнями!

Мерч!

Чи скучили ви за новинами по мерчу? Ми вже точно, бо все ще не надивились на отого Соніка на радіоуправлінні, про якого ми вже якось писали.

Почнемо з GFUEL. Черговий енергетик, але тепер з цікавою в тематиці єхидни Накзла пляшкою!

О, це ж товар від JAKKS Pacific! Після минулорічного набору з Death Egg Robot, цьогорічний великий набір — це капсула Еґмена з аксесуарами для відтворення кількох битв з босами. До осені!

Наступні – Razer! Вони випустять контролер для Xbox Series X|S у тематиці Соніка з відповідною підставкою для зарядки. Це стане доступним вже цього літа. До речі, ми вже обговорювали це в одному з минулих дайджестів.

Наступними будуть досить дивні фігурки, які тримають ваш телефон або геймпад від EXG Pro. Колекція наразі включає такі варіації: Класичний Сонік, Тейлз, Емі та Супер Сонік. Скоро з’явиться ще й Модерн Сонік.

Якщо ми заговорили про те, що вище, то наступними мають вже стати фігурки Тейлза та Емі від First4Figures. Ніякої детальної інформації про них більше немає, окрім їх концептів.

Що стосується набагато, пробачте, НАБАГАТО доступнішої сторони товарів, PEZ вже випустили тріо класичних персонажів-диспенсерів. На момент написання статті, Наклза вже розкупили в їхньому інтернет-магазині.

PEZ – цукерки, що складаються з механічного дозатора-іграшки і власне цукерок-пастилок, що користуються популярністю в усьому світі.

Бренд одягу Hype випустив лінійку одягу з тематикою Соніка, яка… в основному вже розпродана.

Moor-Art Gallery додасть ще кілька плакатів до своєї… майже розпроданої колекції. Це гарні (і вельми дорогі) плакати, тому розпродають їх дуже швидко.

Neamedia Icons, продає групу фігурок із смоли. Наразі доступні 13.5-сантиметрові фігурки Класичного Соніка у їх магазині, які, очевидно, є в наявності на момент написання цього посту! Але ціна, як і в більшості інших товарів, кусається.

Предзамовлення на іграшку Соніка від японського виробника Bellfine вже доступні в багатьох інтернет-магазинах іграшок. Незважаючи на те, що на Sonic Central було написано “Вже доступно”, на веб-сайті Bellfine дата випуску вказана як листопад, і міжнародні продавці не очікують отримати запаси до початку наступного року.

Sonic Frontiers

Що показали на Sonic Central?

В кінці Sonic Central були новини щодо Sonic Frontiers. Спершу, був показаний тизер нового мульту – Sonic Frontiers: Пролог. Це щось схоже на Sonic Colors: Здіймання Віспів під час рекламної кампанії для гри Sonic Colors: Ultimate. (ви можете подивится тут першу частину мульту, а також другу)

Наразі нічого іншого не відомо, але Іан Флінн натякнув, що буде показано те, до чого він був причетний. Тому цілком ймовірно, що він написав сценарій для цього мульту. Раніше про це ми вже писали тут.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

А також, нам показали трішки більше ігрового процесу. На цей раз це битва з босом.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Що нового від IGN?

Враження від журналіста IGN Мітчела Зальцмана:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

(Увага – відео англійською, субтитрів до нього немає.)

Ігровий цикл

Підсумок полягає у тому, що:
Досліджуйте відкритий світ > вирішуйте головоломки, щоб відкрити карту > знаходьте предмети, щоб покращити можливості Соніка > змагайтеся з босами, щоб отримати портальну шестерню > використовуйте портальну шестерню, щоб розблокувати лінійні рівні > пройдіть ці лінійні рівні, щоб зібрати смарагди хаосу.

– З твіта Мітчела Зальцмана (@JurassicRabbit)

Доступ до додаткових, більш типічних рівнів Соніка здійснюється шляхом отримання портальної шестерні, яка випадає з боса. Рівні мають додаткові цілі, такі як: збір червоних кілець або проходження рівня на швидкість. Виконавши це, гравці отримають ключ від сховища, який необхідний для того, щоб розблокувати смарагди хаосу.

Бойова система

Нарешті, Зальцман також детально розповів і про бій у грі. Ми отримали назву прийому, коли Сонік оббігає ворогів – сайлуп. Тепер ми знаємо, що Сонік також зможе ухилятися та парирувати. Багатьох ворогів можна перемогти різними способами. У прикладі, який він навів, сказано: “Один ворог може бути атакований, коли він залишає себе відкритим для атаки, або Сонік може сам “відкрити” ворога для атаки, використовуючи парування або сайлуп. Він також підтвердив, що в грі буде досвід та дерево навичок. Говорячи конкретно про дерево навичок, він сказав, що у грі було гарне відчуття прогресування, навіть протягом чотирьох годин, які він там провів.

Інтерв’ю з Такаші Іізука.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Знов таки, все англійською!

Головне з інтерв’ю: досвід Sonic Frontiers може лягти в основу майбутньої гри з серії Adventure.

В інтерв’ю IGN Іізука розповідає про те, чим надихалися для створення Sonic Frontiers і про те, як Sonic Team посилалася на свій досвід по створенню пригодницьких полів із Sonic Adventure, що допомогло розробити дизайн «відкритого» світу.

«Основою нашої гри є гра Sonic Adventure, але більш розширена, щоб стати більш вільним ігровим досвідом, і саме так ми придумали цю абсолютно нову ігрову систему «Відкрита зона», — сказав Іізука, пізніше пояснивши:

«У Sonic Adventure у нас були пригодницькі поля, які були менш відкритими просторами, але навіть ті методи, які ми використовували тоді, допомагають нам добре працювати над Sonic Frontiers». Іізука додав ще і підтвердження того, що він «хотів би продовжити серію Sonic Adventure в якийсь момент»

Коли це станеться? Іізука ще не зовсім впевнений, але він точно думає про це. Його слів тут достатньо, щоб певний куточок фанатів Соніка згоряв від очікування. «Отже, я ще не думав про свою наступну гру, але я сподіваюся, що всю роботу, яку ми вклали в Sonic Frontiers, можна буде використати для створення ще однієї гри Sonic Adventure».

Стратегія Sonic Team щодо ігор.

Іізука використав інтерв’ю, щоб також обговорити те, як Sonic Frontiers і майбутні проекти від Sonic Team будуть спрямовані на дві групи сонікофанатів;

«Фани 30-річної давнини тепер дорослі. Є також молоді фанати, які, можливо, почали з фільмів та іншого контенту. Надалі ми хочемо, щоб Сонік приваблював обидві групи фанатів». […] «У рамках цієї стратегії – наш червневий випуск Sonic Origins. Він ідеально представляє походження Соніка у форматі для тих, хто виріс на оригіналах, або для тих, хто вперше в серії». […] «Тому ми плануємо випустити такі ігри, як Sonic Frontiers, як щось нове, що навіть наші ветерани 3D-шного Соніка вважатимуть це цікавим та захоплюючим. Просуваючись вперед, ми зосередимося на цих цільових аудиторіях і створимо ігри для цих фанатів».

– Із інтерв’ю з Такаші Іізука для IGN

Новини про Sonic Prime.

На Sonic Central нам показали тизер-трейлер Sonic Prime. Не скажемо, що він дуже цікавий, але в кінці представили Шедоу та підтвердили його існування в серіалі.

На п’ятому дні Geeked Week від Netflix, нам показали ще один невеличкий тизер-трейлер, де вже з’явився Біг та Фрогі! На жаль, дати виходу не розкрито. Ведучі заявили, що шоу буде зосереджено на тому, як Сонік рятує своїх друзів, і що він, можливо, тому сприймає їх як належне на початку мультсеріалу.

Geeked Week — це безкоштовна п’ятиденна віртуальна подія, присвячена серіалам, фільмам та іграм.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Нова серія TailsTube!

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Тейлз повертається з черговою партією цікавинок для TailsTube! Сьогодні він запрошує таємничого гостя, щоб розповісти вам про небезпеки, з якими зіткнувся Сонік у своїх подорожах, щоб врятувати світ!

– З опису під відео

Із найцікавішого слід виділити відповідь на запитання: чому Еґмен почав називати себе саме так, якщо в нього є ім’я?

Боса воно так дістало, що він і сам почав називати себе Еґменом, тільки для того, щоб вкрасти ідею Соніка. Ось так воно до нього й прилипло.

– Відповідь від Орбота, 0:55.

Як і з минулим випуском, в цьому теж не мало чого цікавого!

  • Робочий стіл Тейлз змінився, у порівнянні з минулим випуском! Тепер він більш упорядкований, а ще на ньому з’явилися нові папки! “Торнадо 3.5”, “Дизайни шляп для чао”, “Фото подорожей зі Спагонії (місто з Sonic Unleashed)”, “Статті з археології”, “Оновлення Miles Electric“.
  • G.U.N все ще існує! Але в Sonic Forces Еґмен “поставив їх на місце”.
  • Еґмен залишився живим після Sonic Forces.

І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!