В це важко повірити, але воно сталось. Sonic X Shadow Generations

В це дійсно важко повірити, але воно сталось – ми побачили трейлер Sonic X Shadow Generations! Все починалося із загадкового передбачення у твіттері. А потім навіть з’явилася не менш “дивна” URL-адреса. І це звісно були чутки на той момент, але найцікавіше те, що вони збулися!

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Анонс Sonic X Shadow Generations

В останньому State of Play Сонік повернувся у формі ремастера Sonic Generations 2011-го року. І великою несподіванкою було те, як “Шедоу увірвався до дуету синіх їжаків”. Скоріше за все це буде перевидання оригінального Sonic Generations, але з додаванням абсолютно нової пригоди їжака Шедоу.

Пограйте за їжака Шедоу в абсолютно новій сюжетній кампанії, яка містить небачені раніше сили та здібності, що доводять чому він відомий як найдосконаліша форма життя!

Sonic X Shadow Generations також містить повний ремастер класичного хіта Sonic Generations, в якому є нещодавно перевиданні версії культових 2D та 3D етапів з оновленими візуальними ефектами та новим бонусним вмістом.

SEGA

Сюжет кампанії Шедоу, згідно зі сторінкою гри в Steam, розповідає про те, як темний їжак протистоїть Блек Думу, який зміг повернутися після подій гри Shadow the Hedgehog. І коли злодій загрожує захопити світ, Шедоу повинен “мандрувати у своє власне минуле, зіткнутись із болісними спогадами, натрапити на знайомих ворогів та відкрити нові сили щоб врятувати світ”. Також було заявлено, що історія буде відбуватись в той же самий час, що й пригода Соніка в Sonic Generations.

Sonic X Shadow Generations вийде цієї осені!

Так, ви все правильно зрозуміли! Нас очікує повернення Блек Дума та Біолізарда, обидва з яких ймовірно будуть босами. Однак SEGA поки не розкрила нічого іншого, тому ми, скоріше за все, побачимо більше інформації про кампанію Шедоу в найближчі місяці.

Отже, коли ми зможемо в це пограти? Що ж, SEGA підтвердила, що гра вийде на PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox One та ПК цієї осені. Цілком ймовірно, що ми дізнаємося більше про гру з часом, тож переконайтеся, що ви залишитесь з нами, оскільки ми продовжимо вас інформувати про деталі цього цікавого релізу. І схоже на те, що це буде ще один насичений рік для фанатів Соніка!

Курйозність назви гри

Багато користувачів у твіттері, побачивши насправді досить дивну назву, зразу почали фантазувати про пейрінг Соніка та Шедоу, хоча в трейлері немає і близько подібного натяку. Ситуація дійсно цікава. Але, ми гадаємо, що цей реліз варто було все таки назвати по іншому. Цікаво, а яку саме ви назву дали б цій грі? Напишіть це у коментарях 🙂

Джерела: Sonic Stadium та Tails Channel


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!