IDW випустила ван-шот “Їжак Сонік: Зимовий Джем”! Що відомо?

Перед новорічними святами компанія IDW порадувала нас випуском нового ван-шота “Їжак Сонік: Зимовий Джем”. Цей випуск став особливим зимовим подарунком для фанатів, аналогічним ван-шоту “Їжак Сонік: Спецвипуск на Геловін” який вийшов 11-го жовтня 2023-го року.

Компанія IDW анонсувала “Їжак Сонік: Зимовий Джем” ще влітку – 25-го серпня 2023-го року. Вихід ван-шоту стався 13-го грудня 2023-го року. Історію коміксу написала Ясмін Омар Ата, а художником виступив Мін Хо Кім, він же намалював обкладинку А. Нижче ви можете прочитати невеликий синопсис до ван-шоту:

Сонік та його друзі відчули святковий настрій з розвагами, їжею і великою кількістю снігу! Але коли роботи доктора Еґґмена почали створювати проблеми, банда опиняється у справжньому зимовому джемі!

– синопсис до ван-шоту “Їжак Сонік: Зимовий Джем” від IDW.

Комікс також має кілька варіантів обкладинок. А саме обкладинка А від Мін Хо Кіму, В — Ебігейл Оз, RI (10) — від Ясмін Омар Ати, RI (25) — від Адама Брайс Томаса, а також є ексклюзивна обкладинка від Прісцилли Трамонтано. Переглянути їх ви можете нижче:

Комікс коштує у фізичному та у цифровому вигляді 182 ₴ (4,99 $). А версія з ексклюзивною обкладинкою від Прісцилли Трамонтано коштує 568 ₴ (14,99 $).

Придбати цей комікс ви можете у роздріб на офіційному сайті IDW за цим посиланням.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

5 1 голос
Рейтинг статті
1 Коментар
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі