Отакої! З’явився логотип фільму “Їжак Сонік 3”!

Тихіше, тихіше, це навчальна тривога, а щось дуже цікаве про фільм “Їжак Сонік 3”! Це буквально зараз стало відомо з офіційного акаунту фільму про їжака Соніка в твіттері!

Ви всі думали, що я пропав, але я просто був під землею. Те, що ви побачили від мене — це лише #тінь [Шедоу] того, що має відбутися…

з офіційного акаунту фільму про їжака Соніка в твіттері

Ви ж почули це теж? Це ж Live and Learn від Crush 40! І сам логотип виконаний у стилістиці культової гри Sonic Adventure 2! Це щось дійсно неймовірне. І ще цей сміх в кінці, який скоріше належить самому їжаку Шедоу із фільму.

Що ж, чекаємо всі разом на вихід фільму “Їжак Сонік 3” у грудні цього року, бо в тизері як раз можна побачити заявлену дату виходу. А ми вас будемо й надалі інформувати за мірою надходження новин!

ОНОВЛЕННЯ:

У ексклюзивній статті видавництва Variety було розкрито те, що Джим Кері таки повернеться у третій фільм по Соніку! Вони уточнили, що сміх у цьому невеличкому тизері належить саме йому, а не Шедоу. Це також дуже добра новина!


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!