Нова гра по Соніку! Sonic Superstars. Що відомо?

SEGA несподівано анонсувала абсолютно нову 2D-гру по Соніку на Summer Game Fest 2023 під назвою Sonic Superstars! І як ви бачите, ігровий світ виглядає просто чудово з усіма цими карколомними кольорами та яскравим середовищем.

Анонс

У новій грі Сонік, Тейлз, Наклз та Емі Роуз вирушають у нову пригоду, борючись із злим доктором Еґменом за сценарієм, який нагадує нам старі та далекі часи 16-бітних ігор. Нам дали зрозуміти, що задум гри буде тим же самим. Різниця буде хіба у тому, що ця гра буде використовувати замість 16-бітних спрайтів повноцінні 3D-моделі персонажів та навколишнього середовища. Це створить повне занурення у середовище суто класичної епохи синього їжака.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Також нам показали в кінці трейлеру й те, що битва буде не лише з одним доктором Еґменом, а й також з Фангом Снайпером. Але достеменно не відомо, чи буде він цього разу знову найнятий злим генієм чи ні. Це ми лише зможемо дізнатись згодом.

Sonic Superstars™ це абсолютно нова гра про їжака Соніка, яка вносить новий стандарт ігроладу у класичний високошвидкісний соніковський 2D-платформінг. У Sonic Superstars подорож Соніка та його друзів починається на прекрасних островах Північної Зірки – містичній локації, яка пропонує небачені раніше середовища, а також таємничу історію, яка чекає на те, щоб її розкрили.

– прес-реліз до Sonic Superstars

Як повідомляє видавництво IGN , події гри відбуватимуться у новій локації під назвою “Острови Північної Зірки” (North Star Islands). Скоріше за все, ця локація стане тим самим унікальним місцем, де можна буде робити багато нових трюків з використанням ліан, які аж вистрілюють Соніком вгору.

Очевидно, що смарагди хаосу також повернулися у гру та їх можна буде використати для розблокування специфічних навичок Соніку та його друзям. Ми у грі вже побачили, як в одному випадку гравець створює багато клонів самих себе (“Ніч тисячі Соніків”, привіт???), а в іншому – здіймається вгору водоспадом, використовуючи вже іншу силу смарагду хаосу.

Що взагалі ще відомо про саму гру?

По-перше, нами улюблений Наото Ошима повертається! Співавтор франшизи їжака Соніка повернувся до керування процесу створення цієї нової гри про Соніка. Він буде наглядати за новим 3D-виглядом цього платформера. І взагалі, хіба це не круто, коли татко повернувся у своє крісло щоб надати нам щось чудове по їжаку?

По-друге, ви могли вже помітити, що у грі нам дадуть можливість пограти аж за чотирьох персонажів, і це: Сонік, Тейлз, Наклз та Емі Роуз. І це ще не все, бо схоже на те, що це перша гра по їжаку, де можна дійсно одночасно пограти за всіх цих персонажів. Це є принаймні однією з головних особливостей цієї гри і ми дуже сподіваємося, що це відкриє двері для дійсно креативної кооперативної гри та відкриє різні можливі маршрути. Бо це найкраще проявлять особливі здібності конкретних персонажів та їх взаємодію.

По-третє, гра буде випущена як у цифровому, так й у фізичному вигляді на всіх основних платформах за $59,99. Але, як нам вже відомо, гра також вийде у Steam, тому у нас є припущення, що гра може в Україні коштувати приблизно на 50% дешевше. Але ми хочемо уточнити вам те, що це наше припущення і воно не є доконаним фактом.

Фанг у команді з новим таємничим персонажем?

Ваші очі вас не обманюють… Після багаторічної перерви всіма улюблений ласка/горностай повернеться як антагоніст у майбутній класичній 2D грі по Соніку. І цього разу, схоже на все, у нього з’явиться новий друг, якого створює власне згаданий вище батько серії їжака Наото Ошіма.

Снайпер Фанг був достатньо підступним ворогом для Соніка і був особливий тим, що у нього була зброя в руках ще до часів вашого там ньюфага Шедоу, пффф. Спочатку цей персонаж з’явився в класиці для Game GearSonic Triple Trouble. Однак надалі, окрім короткої участі у грі Sonic the Fighters, персонажа ніхто не бачив та майже не впізнавав у франшизі. Тож для великих фанатів Фанга його повернення в якості ворога у грі Sonic Superstars – це надзвичайно хороша новина.

Нижче ви можете чітко побачити те, як у кінці трейлеру він ширяє на своєму фірмовому кораблі під назвою “Дивовижна королева” (Marvelous Queen).

Також на початку трейлеру, якщо ви були достатньо уважні, ви могли помітити те, як цей персонаж ховається за пальмою перед тим, як остаточно з’явиться в кінці трейлеру.

Костюм Модерн Емі для підписників?

SEGA добре попрацювала над тим, щоб усі фанати підписалися на її безкоштовні електронні розсилки. Спочатку стимулом було безкоштовне DLC для Sonic Frontiers у вигляді кедів із Sonic Adventure 2 на Соніку, а потім це була можливість таким чином передзамовити квитки на Sonic Symphony. Тепер же передплатники розсилки отримають безкоштовний та ексклюзивний DLC для Sonic Superstars у формі «сучасного» костюма для Емі Роуз.

Щоб підписатись на розсилку та отримати код для відкриття цього DLC вам треба перейти на офіційний веб-сайт Sonic Superstars. Зробити треба це до 31-го січня 2024 року і тоді ви отримаєте код від “класичного, переосмисленого вигляду”. Формулювання трохи заплутане, але я думаю, що ви зрозуміли суть.

Щоб точно отримати той код – можемо порадити вам ще раз спробувати підписатись для впевненості. Бо ми точно не в курсі чи буде зараховуватись те, що ви раніше могли підписатись на розсилку заради попередніх безкоштовних DLC-кампаній та переваг.

Іан Флінн причетний до проекту?

Автор коміксів IDW по Соніку та сценарист гри Sonic Frontiers Іан Флінн дражнить фанатів щодо своєї участі у нещодавно анонсованій Sonic Superstars. Але він уточнив, що власне над самою грою він не працює.

У своєму твіттері Флінн натякнув, що проект, що пов’язаний із Sonic Superstars, знаходиться на етапі виробництва.

Для тих, хто запитує: ні, я не задіяний у грі.

Ні. Не гра.

#ПосмішкаТогоХтоЗнає

– Іан Флінн у своєму твіттері

А ви як гадаєте, що він буде робити? Бо у минулому Флінн брав участь у коміксах, пов’язаних із іграми, а також й в інших медіа як отой моушен комікс-пролог про Наклза для Sonic Frontiers. Можливо, це буде щось подібне перед випуском Superstars? Хай там як, але зараз ми можемо лише поспекулювати на цьому в коментарях.

Висновок

Вау… Просто неймовірно, так багато всього і це все за раз! Оце так несподіванка! Гра обіцяє бути цікавою та чудовою. І що найбільш дивує – не пройшло й пару років навіть після останньої гри про їжака, а вже нова нам у двері стукає! Що ж, будемо чекати на гру!

Sonic Superstars вийде восени цього року на PlayStation 5, PS4, Xbox Series X та S, Xbox One, Nintendo Switch та ПК.


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

0 0 голосів
Рейтинг статті
2 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі