Яким було друге оновлення для Sonic Frontiers?

У цю ніч о 03:00 вийде третє оновлення для Sonic Frontiers і ми дуже чекаємо на нього. Але давайте згадаємо яким було друге оновлення та що в нього власне додали тоді.

Ще 30-го листопада 2022-го року на офіційній сторінці їжака Соніка у твіттері було анонсовано три безкоштовних оновлення для Sonic Frontiers. 23-го червня вже цього року на Sonic Centralпоказали трейлер оновлення №2 під назвою “Гулянка на день народження Соніка” яке вийшло вже власне 24-го червня о 03:00 за Київським часом.

Ми прикрасили острови Зорепаду під стиль святкування дня народження Соніка! Тут знайдеться багато чого поробити завдяки появі нових змагань, нових здібностей, нових колекційних коко та Новій Грі +… усе це БЕЗКОШТОВНО!

– з опису другого оновлення Sonic Frontiers

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Так що саме було оновлено?

Це безкоштовне оновлення включає у себе:

Святкування Дня народження – острови Зорепаду були прикрашені аби відсвяткувати День народження Соніка! Зацініть декорації та повеселіться, надягнувши на себе новий костюм у особливий день Соніка!
Виклик ланцюга дій (Action Chain Challenge) – нові виклики були додані у відкриті зони. Здобудьте найвищий бал!
Нова здібність: Спін Деш – легендарна навичка Соніка повертається! Відкрийте Спін Деш та дослідіть нові способи подорожування островами Зорепаду.
Нові коко – з’явились нові види коко, які так й чекають на те, щоб бути знайденими на островах Зорепаду. Придивіться добряче до їх веселих костюмів!
Нова Гра + – відчуйте знов історію Sonic Frontiers з усіма вашими досягненнями та навичками, які будуть перенесені з вашого минулого проходження.

Це оновлення також включає у себе додаткові зміни аби покращити ваш досвід під час дослідження островів Зорепаду.

• Додано функцію відображення відсотку завершення для кожного острову – доступно на екрані переходу між островами, екрані вибору острова та меню острову.
• Додано новий костюм “Елітний Фронтір” (Frontier Elite).
• Додано можливість змінити швидкість уповільнення під час стрибку.
• Додано іконку “NEW”, яка буде відображатися коли новий екстра контекст буде додано.
• Додано можливість увімкнути/вимкнути функцію “зміна музики на тлі” (BGM change) в Кіберпросторі.
• Складність веж на острові Реа було знижено для легкого режиму (Easy mode).
• Коли наведені дії для збереження часу будуть використані в Кіберпросторі, то кольорові позначки тепер з’являтимуться на екрані результату:
o Хомінг Деш: білий
o Спін Деш: червоний
o Зміна швидкості уповільнення під час стрибку: жовтий
o Кіберпросторовий Павер Буст: синій
• Додано можливість увімкнути/вимкнути можливість камери використовувати драматичні ракурси під час використання навичок.
• Додано налаштування для швидкості уповільнення аж до повного зупинення.
• Додано можливість увімкнути/вимкнути можливість використання бусту під час стрибку.
• Додано 24 мелодії до музичного автомату. Додано “Звукові спогади” (Sound Memories) на кожному острові.
• Додаткові виправлення багів.

І як воно виглядає у грі?

Після встановлення оновлення при першому запуску в головному меню відкриється опис того, що було додано, а також буде надано можливість обрати чи хочете ви увімкнути святкові прикраси, або ні.

При запуску збереженння чи нової гри під час завантаження з’являється напис “З Днем народження Сонік!” та грає всім відома мелодія “Happy Birthday” без вокалу.

Після цього надпису ми можемо побачити знову появу опису нововведень. І в другому оновленні це про виклик ланцюга дій (Action Chain Challenge) та про нових Коко.

Розпочніть виклик ланцюга дій використовуючи Сайлуп (Cyloop) на значку старту.
З лімітом на час поєднуйте разом різні дії аби наповнити шкалу ланцюга. Кожен раз, коли шкала наповнюється, помножувач рахунку буде збільшено.
Коли дія використана, вона не буде наповнювати шкалу знову ще певний час.
Відкривши меню паузи ви зможете зупинити виклик ланцюга дій.
Є новий вид коко, які ховаються по всім островам.
Нові коко настільки рідкісні, що рахуються як декілька звичайних.
Якщо ви принесете їх до Коко-старійшини (Elder Koco), то він збільшить вашу шкалу бусту як нагороду.

Нижче ви можете подивитися як виглядають нововведення, прикраси для островів та новий костюм Соніка. Також там буде надано інформацію про те як здобути Спін Деш.

Також у світі пружинки виглядають як торти, а повітряні кульки мають форму лого Емі, Наклза та Тейлза. Над островами почали також літати подарункові коробки на повітряних кульках, а платформи стали виглядати у барвах різних кольорів. Окрім цього в повітрі стало літати конфеті, а також було змінено звуки їзди по рейках та збору кілець на більш святкові.

А нижче ви можете побачити інформацію про те як отримати костюм “Елітний Фронтір”.

Інформація про отримання костюму “Елітний Фронтір”

Власне костюм “Елітний Фронтір”

Висновок?

Ось таким було друге оновлення та було досить зайнятним виконувати у відкритому світі виклик ланцюга дій. Також було чудовим бачити усі ці прикраси та ефекти у грі по Соніку, бо навіть не згадається коли щось подібне по їжаку було раніше. Хіба що лише згадується Sonic Adventure, бо там Стейшен Сквер під час різних подій як раз змінював свій вигляд.

Дякуємо за участь у святкуванні дня народження Соніка! Слідкуйте за останнім оновленням вмісту, яке з’явиться пізніше цього року в Sonic Frontiers БЕЗКОШТОВНО!

– з опису другого оновлення Sonic Frontiers

А ми з нетерпінням будемо чекати на вихід третього оновлення у цю ніч. 🙂


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!