Sonic Channel. Вересневі шпалери з бойовим їжаком Шедоу!

У вересні цього року на офіційному сайті Sonic Channel було опубліковано нові шпалери. Цього разу у центрі уваги не хто інший, як їжак Шедоу. Тут ми бачимо як Шедоу виконує круту екшн-позу, при цьому видаючи один із найбільш суворих поглядів, який ми коли-небудь бачили.

За словами дизайнера команди Sonic Team Томоко Хаяне, мета полягала в тому, щоб створити відчуття «серйозності» персонажа — що досить легко, враховуючи тему над якою їм довелося працювати цього місяця!

Я радий бачити серйозний вигляд різних персонажів у цьогорічних ілюстраціях! Саме тоді коли я подумав про це, і ось у мене є ілюстрація Шедоу, яку можна назвати справжнім втіленням серйозності!

Чи ведеш ти боротьбу з якимось страшним ворогом…? Незалежно від того, ким є цей ворог, ніколи не бійся, ніколи не гарячкуй…! Це поєднання стильного образу та динамічної пози дуже круте!

Як і слід було очікувати, це втілення ідеальної форми життя, створене дідусем доктора Еґґмена. Все просто досконало!

Тепер я хочу познайомити вас з грою, в якій з’являється Шедоу – це додатковий контент “Історія Шедоу” для “Sonic Forces”!

Це серйозна історія, що описує події перед головною сюжетною лінією, і ви зможете повністю насолодитися крутими пригодами Шедоу, схожими на цю ілюстрацію! Будь ласка, обов’язково спробуйте власноруч це у грі!

До зустрічі в наступному місяці з новими шпалерами!

– Томоко Хаяне, дизайнер Sonic Team

Джерело: Sonic Channel