Sonic Channel. Руж та Омега практикують мистецтво ікебана

Sonic Channel опублікували новий арт для щомісячного календаря 2023-го року. Цього разу нам показали кажанку Руж та І-123 Омега, які об’єдналися щоб… попрактикувати стародавнє мистецтво аранжування квітів ікебана?

Це все частина серії “Sonic Fantasy Artwork”, або ж Ісекай Огірі – яка бере двох персонажів із світу Соніка та поміщає їх у нові та цікаві ситуації. Руж старанно намагається правильно розмістити квіти. Це здається трохи не звично для неї, тоді як ми бачимо Омегу, який терпляче спостерігає у спокійному та медитативному стані. Це однозначно не характерно для цієї машини смерті.

На офіційному сайті Sonic Channel було вже опубліковано нові історію, яку ви можете прочитати за цим посиланням. (англійський переклад з японської на цьому сайті може містити помилки та бути неточним)

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!