Sonic Frontiers будуть оновлювати увесь 2023-ій рік!

30-го листопада офіційний профіль Sonic The Hedgehog у Twitter запостив у себе “Дорожню мапу контенту для Sonic Frontiers (Content Road Map Sonic Frontiers). Зразу скажемо, що нові оновлення будуть безкоштовними для всіх, хто вже має копію гри Sonic Frontiers!

Оновлення №1

У першому оновленні ми отримаємо більш простий, але корисний контент для деяких людей.

  • Музичний автомат (Juke Box)
  • Режим світлин (Photo Mode)
  • Нові режими змагань (New Challenge Modes)

Величезний інтерес є до нових режимів змагань, тому що це може бути щось по типу бос рашу (Boss Rush), надскладного режиму (Hard Mode) або просто нові кіберпростори у одному соніковському флаконі. Режим світлин (Photo Mode) дозволить нам робити гарні скріни у грі. Було б дуже круто робити селфі як це показано на “Дорожній мапі контенту”.

Оновлення №2

Друге оновлення трохи не зрозуміле, але давайте будемо розбиратися…

  • День народження Соніка (Sonic’s Birthday)
  • Змагання у відкритому світі (Open Zone Challenge)
  • Нові Коко (New Koco)

День народження Соніка (Sonic’s Birthday) скоріше за все буде з себе представляти якись міні-івент, де ми побачемо відкриту зону в більш святковому вигляді. А от змагання у відкритому світі (Open Zone Challenge) цікавіше, тому що це можуть бути нові головоломки, або більш тяжкі головоломки ніж ті, які ми вже бачили у грі. Ґрунту для роздумів тут доволі багато. Останнє – це нові Коко (New Koco). Тут не говориться нічого про те, що саме це: новий дизайн для Коко, або це будуть саме нові Коко, або ж це буде щось по типу нових геймплейних Коко, такі як Старійшина (Elder) та Відлюдник (Hermit) Koкo.

Оновлення №3

Третє оновлення було тим самим оновленням, котре викликало великий інтерес у фанбазі.

  • Іграбельні персонажі та нова історія (Playable Characters & New Story)

У цьому оновленні ми отримаємо нових іграбельних персонажів! А саме: Тейлза, Наклза та Емі, а також нову історію, яка скоріш за все буде пов’заною з новим персонажем у серії – Сейдж.
В нас є думка, що скоріш за все нові геймплейні персонажі будуть тільки у кіберпросторах, а нова історія скоріш за все буде пов’язана з тим, як саме створилась Сейдж.

Нагадуємо!

Що гра Sonic Frontiers вийшла 8-го Листопада на всіх актуальних платформах, а також вже отримала декілька безкоштовних DLC. Також ви можете почекати трохи та отримати новий новорічний костюм 21-го грудня! Звісно, якщо русня не погіршить блекаут по всій країні…

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

5 5 голосів
Рейтинг статті
3 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі