Нова серія Sonic Origins: Speed Strats! Детальніше про Frontiers, та невже нас чекає більше ремейків? – Дайджест 04.07

Вихід нової серії Speed Strats, детальніше про Sonic Frontiers, та невже в 2023 нас чекає більше ремейків? Та з чим це пов’язано?


Sonic Origins

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Ласкаво просимо до чергового епізоду Speed Strats! Цей епізод стане подорожжю у минуле (чи майбутнє?), оскільки ми досліджуємо сюжет, механіки та шляхи до перемоги в Sonic CD.

З опису під відео

Sonic Frontiers

Сюжет

Кадр з гри

Нова пригода Соніка починається, коли він разом зі своїми друзями – Емі та Тейлзом – відправляється на Острови Зорепаду на пошуки Смарагдів Хаосу. Коли вони наближаються до островів, раптово їх літак зазнає ушкоджень і його засмоктує у портал. Сонік виявляється відокремленим від своїх друзів і прокидається в дивному цифровому світі – “Кіберпросторі”. Він дивним чином тікає звідти та прибуває на острів Кронос, один із Островів Зорепаду, повний стародавніх руїн, де блукають дивні вороги. Соніку належить дослідити Острови Зорепаду, знайти загублених друзів та розкрити таємниці навколо.

SEGA

Персонажі

Офіційний арт персонажа на ім’я Сейдж

Таємнича дівчина, яка з’являється на островах Зорепаду. Протягом усієї історії вона попереджає Соніка покинути Острови Зорепаду, незважаючи на його місію знайти та врятувати своїх друзів.

– З опису персонажа

Геймплей Sonic Frontiers

Кіберпростір та Відкриті зони

Тепер “Кіберпростір” підтверджений. Трейлер вперше офіційно продемонстрував його рівні. Вони є більш звичними для ігор про Соніка, де вам зазвичай потрібно добігти з точки А до точки Б. Очікуються як і нові зони, так і повернення старих.

Було підтверджено, що вхід у кіберпростір здійснювала “стародавня цивілізація Островів Зорепаду”. Гравцеві доведеться розгадувати головоломки та проходити завдання, щоб заробити портальні шестерні, які відкриють вхід на ці рівні.

Гравцям також потрібно буде виконати завдання на кожному рівні кіберпростору, щоб отримати ключі, щоб просуватися далі в грі.


Кадр з гри

Головною перевагою Sonic Frontiers є ігровий процес із відкритою зоною. У SEGA заявили, що гравці зможуть досліджувати головоломки, кіберпростір, побічні квести, битви та розмовляти з різними персонажами по всьому острову в «будь-якому порядку, який вони захочуть відповідати своєму стилю гри».

Свобода, яку гравці отримають, щоб дослідити Frontiers, — це те, чого ніколи раніше не було в іграх про Синього Їжака. І це дещо нагадує “поля пригод” з Sonic Adventure!

Бойова система та вороги

Кадр з гри

Бій у Sonic Frontiers вимагатиме від гравців використання різних кнопок керування для стратегічної боротьби. Гра дає стимул поєднувати рухи в комбо, такі як ухилення, парирування та контратаки, щоб мати справу з ворогами під час подорожі. Бій можна розширити, розблокувавши нові рухи та комбо за допомогою дерева навичок.

Для гравців, яким потрібен більш простий ігровий процес, у грі буде автоматичний режим, у якому різноманітні комбінації атак можна виконувати однією кнопкою, що дозволить усім фанатам насолоджуватися бойовою системою Sonic Frontiers.

Цікавою виглядає заява про два стилі гри на вибір. За словами розробників, коли гравці вперше запускають Sonic Frontiers, вони можуть вибрати між двома стилями керування: Action Style та High Speed Style – тобто Дія та Швидкість відповідно. Action Style створено для новачків у серії Sonic із більшою увагою до платформінгу. Тим часом High Speed Style пропонує більшу швидкість, що чудово підходить для гравців, які звикли до попередніх ігор Sonic the Hedgehog.



Більше ремейків?

SEGA Sammy повідомила, що серія ігор про Соніка продала 5,8 мільйона копій по всьому світу за минулий фінансовий рік (закінчився у березні 2022 року), що на 30% більше, ніж у 2021 році (4,4 мільйона) завдяки випуску Sonic Colors: Ultimate.

У своєму звіті SEGA також повідомила, що наступний фінансовий рік (з квітня 2022 року по березень 2023 року) планує “посилити залученість користувачів” у своїх основних франшизах, причому Сонік згадується, як окрема сфера уваги. Зважаючи на вихід фільму про Соніка, майбутній Sonic Prime на Netflix і Sonic Frontiers від SEGA, компанія використовуватиме ці проекти, як засіб для подальшого розширення впізнаваності Соніка у всьому світі.

Окрім цього, SEGA Sammy також оголосила, що протягом наступного року зосередиться на “кількох” ремейках і ремастерах на додаток до запланованого графіку нових ігор у вже створених франшизах. Сонік конкретно не згадувався, але було зазначено, що прикладом цієї стратегії є Sonic Origins – колекція класичних ігор про Соніка.


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!