SANGOH. Нові пригоди Шедоу

Можливо раніше ви вже бачили багатосерійний мультсеріал SANGOH на нашому YouTube-каналі SonicivseTV, а можливо ви навіть і є його фанатом. За півтори години хронометражу розповідалася історія Назо, Мефілеса та Шедоу, а також розвивався лор та з’являлись натяки на похмуре майбутнє цього всесвіту. Наша невелика команда мріяла про продовження серіалу, але через брак сил та часу – проект було заморожено. А сюжет, на жаль, так й не зміг об’єднатись у щось цілісне, навіть не дійшовши до історії головних персонажів.

Деякий час проект подавав ознаки життя народивши аж дві нові секретні серії, котрі згодом загинули у виробничому пеклі, так й залишившись незавершеними.

Може й не на екрані, але у головах авторів сюжет продовжував розвиватися, змінюватися й доповнюватися новими перипетіями та деталями. Після багатьох років переписування сюжету та лору, всесвіт SANGOH набрав свою критичну масу, спалахнувши ідеєю все-таки продовжити історію та втілити свої задуми у життя. Робота пішла і проект відродився.

Не все йшло чудово, але ми наполегливо працювали та дійшли аж до цього тизера, який ми зараз можемо тут побачити.

Серія, котру ми зараз робимо, є переосмисленням подій серіалу із додаванням нових небачених раніше деталей.

Роботи ще багато. Побажай нам вдачі, вона нам знадобиться.


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!