Sonic Channel. Травневі шпалери з бойовою кажанкою Руж!

Цього разу в травні на офіційному сайті Sonic Channel оприлюднено наступні шпалери з кажанкою Руж. Як ми знаємо, зараз у Японії триває “Золотий тиждень”, і напередодні було опубліковано інший арт із нею, яка гарно проводить час наодинці зі своєю прикрасою. Ці вийшли раніше, ніж зазвичай, однак вони є все такими ж якісними, як і завжди. Тут ми бачимо, як Руж з люттю б’є ногою, у її очах ніби можна прочитати “Поверніть мені мої коштовності!”

Неймовірно! Це Руж, яка почувається інтенсивною та потужною…

Уперше вона з’явилася та зіграла важливу роль у грі Sonic Adventure 2.

Пам’ятаєте, яка там була битва в космосі з Наклзом за Майстер-Смарагд?

Те, як вони билися — виглядало заворожуюче!

Здається, що на цих шпалерах Руж з чимось або з кимось бореться, але хто саме той супротивник, якого вона так серйозно б’є?
Чи це дуже грізний ворог, чи це колега в тій самій галузі, що прагне отримати ту саму дорогоцінність… Я можу уявити різні речі…
Остання гра, у якій ви грали за Руж — це Team Sonic Racing. Спробуйте зіграти, думаю, вам сподобається.

До зустрічі в наступній ілюстрації для шпалер~!


– Томоко Хаяне, дизайнер Sonic Team

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!