Sonic Boom українською мовою на каналі “ПлюсПлюс”!

Позавчора, 31 січня 2022-го року, телеканал ПлюсПлюс розпочав трансляцію мультсеріалу Sonic Boom у власному дубляжі. Воно буде виходити щодня о 21:30, та у повторі о 13:10 кожного наступного дня. Раніше українською мовою цей мультсеріал транслювався телеканалом “Піксель“, але це був не дубляж, а закадрове озвучення.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Головні ролі дублювали:

  • Сонік — Олександр Солодкий
  • Тейлз — Дем’ян Бецко
  • Наклз — Дмитро Тварковський
  • Емі — Вікторія Бакун
  • Стікс — Єлизавета Зіновенко
  • Доктор Еґмен – Олексій Череватенко
  • Орбот – Олесь Гімбаржевський
  • К’юбот – Юрій Кудрявець

Стало відомо, що мультсеріал почали дублювати для телеканалу “ПлюсПлюс” ще у кінці грудня 2021-го року, що написано на сторінці твіттер акаунту актором дубляжу їжака Соніка у цьому мультсеріалі.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

У анонсі було використано рендер доктора Еґмена для гри Sonic Colors, та рендер Соніка, що належить користувачу FinnAkira. А в правому боці вгорі, де як раз написано, що мультсеріал буде сьогодні о 21:30, зображено рендер Соніка для гри Sonic Lost World.

Нагадаємо вам, що «Sonic Boom» – це американсько-французький мультсеріал за мотивами серії відеоігор про Їжака Соніка. Це перший мультсеріал про Соніка, де замість мальованої анімації була використана лише 3D-анімація. Події мультсеріалу розгортаються в альтернативному всесвіті, де у кожній серії розповідається окрема історія про їжака Соніка, лиса Тейлза, їжачиху Емі та єхидну Наклза, а також їх протистояння черговим підступним планам лиходія доктора Еґмена у форматі ситкому.

Також ми дуже сподіваємося, що редактори телеканалу “ПлюсПлюс” виправлять помилку у рекламі, де замість слова “Сонік” написано “Соник”.

Ми радимо вам вмикати телеканал “ПлюсПлюс” та дивитися цей мультсеріал, бо агов, це ж Сонік! Та ще й українською!

Також ми будемо чекати й на новий мультсеріал “Sonic Prime”, що вийде на Netflix. Останнє, що було нам відомо це те, що буде створюватися мерч. А також те, що у команді відкрилися нові вакансії і те, що сам Ян Флінн проконсультував творців “Sonic Prime”.

Велике дякую користувачу Kee Nash W за те, що допоміг написати цей пост!!!

Реєструйтеся на нашому сайті та поділіться власними враженнями від тої чи іншої події по всесвіту синього їжака! 🙂

4.8 4 голосів
Рейтинг статті
2 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі