Блейз у 14-ій хвилі фігурок Jakks Pacific

У серпні кішка Блейз нарешті з’явиться в лінійці фігурок по Соніку від Jakks Pacific. Entertainment Earth нещодавно опублікували список 14-ої хвилі фігурок від Jakks Pacific, серед яких є кішка Блейз. Згідно зі списком, вона прийде з сол смарагдом невідомого кольору.

Крім неї, решта хвилі буде передруком попередніх фігур, включаючи Модерн Соніка, Шедоу та Наклза. Перелік цього EВ (Елітного Видання) призначено для магазинів, а не для звичайних споживачів. Само тому й така висока ціна. Примітно, що ці фігурки продаються в коробках по 6 фігурок, причому в кожній міститься лише одна Блейз. Тому її може бути трохи важкувато знайти.


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!