Перший пакет оновлень для Sonic Frontiers буде вже завтра!

Ще 30-го листопада 2022 року офіційний профіль Sonic The Hedgehog у Twitter анонсував три безкоштовних оновлення для Sonic Frontiers. 20-го березня підписники новинної розсилки отримали листа, що Оновлення №1 під назвою “Місця, Звуки та Швидкість” (Sights, Sounds, and Speed Update) буде доступним вже 23-го березня! Раніше ми також писали, що режисер гри Моріо Кішімото заявляв про те, що скоро буде готовим цей пакет оновлень.

З часом офіційний профіль Sonic The Hedgehog у Twitter виклав скріншоти з цього оновлення, демонструючи нам як буде працювати “Режим світлин“, нові токени для Музичного автомату та вигляд “Нового режиму змагань“.

Перелік оновлень

  • Режим світлин – ловіть, редагуйте та знімайте ваші улюблені моменти в режимі світлин! Фотографуйте Соніка у процесі дій серед різноманітних ландшафтів та створіть ідеальні фото. Також є вибір серед семи фільтрів, щоб додати особливий ефект до ваших фото.
  • Музичний автомат – програвайте свої улюблені треки під час дослідження островів Зорепаду, включаючи треки як із Sonic Frontiers, так й з минулих ігор по Соніку! Ви можете слухати будь-яку мелодію із 53 пісень будь-де у відкритих зонах, 13 з яких будуть відкриті одразу. Відкрийте решту 40 пісень збираючи токени “Звукові Спогади” (Sound Memories) на п’ятьох островах. Шукайте помаранчеві музикальні ноти! Зауважте, що Музичний автомат може бути недоступним в деяких моментах гри.
  • Нові режими змагань – після завершення кампанії перевірте свої навички з новими режимами змагань.
  • Кіберпросторовий режим змагання – пробіжіть через сім рівнів кіберпростору за раз на швидкість проходження!
  • Режим бойового рашу (Battle Rush) – бийтесь проти набагато складніших ворогів, хранителів та титанів в цьому режимі битви на час! Намагайтесь отримати найменший час проходження. За вищий ранг ви отримаєте сюрприз.

Також це оновлення містить зміни аби покращити ваш досвід під час дослідження островів Зорепаду.

  • Анімація потужного бусту (Power Boost) може бути вимкнена в налаштуваннях.
  • Слот-машина може бути вимкнена в налаштуваннях.
  • Рівні кіберпростору можуть бути перезапущені посеред забігу.
  • Покращення Соніка у Коко-старійшини (Elder) та Коко-відлюдника (Hermit) тепер будуть отримуватись не на один рівень за раз, а зразу на усі доступні. (ДЯКУЄМО ЗА ЦЕ!)

Оновлення буде доступним 23-го березня о 02:00 за Київським часом. Радимо вам скористатись нагодою та купити Sonic Frontiers за знижкою 33% прямо зараз, поки триває весняний розпродаж в Steam, бо завтра також і останній день розпродажу.

Нагадуємо, що попереду нас чекає ще два оновлення, про які ви можете прочитати тут.


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

5 1 голос
Рейтинг статті
2 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі