Режисер гри Sonic Frontiers заявив про те, що нові оновлення вже скоро будуть у грі

Режисер гри Sonic Frontiers Моріо Кішімото повідомив, що розробка першої хвилі оновлень зараз знаходиться на завершальній стадії виробництва.

Кішімото опублікував пост у твітері як відповідь на повідомлення від фанатів, які приділяли велику увагу до ступені готовності пакету «Оновлення №1». Нагадаємо вам, що в першому пакеті оновлень буде так званий “Режим світлин”, “Музичний автомат” та “Нові режими змагань”.

Переклад повідомлення було зроблено за допомогою машинного перекладу, тому будьте уважні, можливі помилки:

Просимо вибачення за те, що змусили вас чекати на оновлення. Виробництво першої хвилі знаходиться в кульмінації. Я впевнений, що вам сподобається. Будь ласка, зачекайте трохи.

– Моріо Кішімото у відповідь фанатам щодо оновлення Sonic Frontiers

У Sonic Frontiers планується три великих оновлення контенту протягом 2023-го року, як це було вже оголошено SEGA ще у грудні.

Ми постараємося повідомити вас про те, коли DLC чи оновлення буде готове. Але зі слів Кішімото-сан це, скоріше за все, може статися вже дуже скоро…

А ви готові оцінити нові DLC чи оновлення коли вони вийдуть? Дайте нам знати 🙂


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!