Розпочато набір авторів та редакторів на наш сайт

Вітаємо! Як ви могли помітити – у нас наразі є проблеми з публікаціями постів на сайті. На жаль, із-за війни в країні дуже й дуже не просто займатися новинами усім авторам та редакторам на сайті. Особливо коли звалилося дуже багато різноманітних проблем на всю нашу команду і в результаті ніхто не може зараз писати новини.

Ми не хочемо втрачати досягнутого прогресу, але й форсити наших авторів не правильно, бо всі ми працюємо на добровільній основі.

Тому, як вирішення проблеми, ми оголошуємо набір у команду авторів та редакторів нашого сайту. Тому не цурайтесь та подавайте заявки на вступ до нашої команди. Якщо вам бракує досвіду написання новин, але ви хочете допомогти нам з цим – пишіть також! Ми допоможемо вам навчитись 🙂

Наразі нам необхідно знайти:

Авторів – ті, хто власне буде писати пости. Слід дотримуватися правил граматики, пунктуації, працювати над гарною читабельністю постів, правильно перекладати джерела, вставляти гіперпосилання. Також сюди входить моніторинг новин та вчасне їх написання!

Редакторів – ті, хто перевіряє граматику та покращує читабельність постів. Також вони перевіряють дотримання правил пунктуації, наявність гіперпосилань, слідкують за правильністю перекладу, тощо. Редактор може також бути й автором.

Про всі деталі ви зможете дізнатися пізніше після того, як напишете нам у цій формі.

Якщо ви бажаєте долучитись до нас, то напишіть нам, використавши цю форму. Ми вам відповімо.


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

5 3 голосів
Рейтинг статті
1 Коментар
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі