Sonic Frontiers повинна була вийти у 2021-му році

Напевно ви здивуєтесь, але Sonic Frontiers повинна була вийти ще у 2021-му році. Напевно гру перенесли на 2022-ий рік, тому що хочуть підняти планку якості гри.

Спочатку ми планували випустити гру у 2021 році, на 30-річчя Соніка, але ми відклали випуск гри на рік, щоб ще більше покращити якість продукту. На етапі тестування ми постійно проводили аналіз, щоб покращити якість гри перед випуском. Ми відчуваємо, що це стане гарною грою.

– 14 Грудня. 2021-ий рік, SEGASammy Investor Q&A (Англійська), сторінка 1

Враховуючи суперечки навколо випуску таких ігор як Sonic the Hedgehog (2006), Sonic Boom: Rise of Lyric та навіть про нещодавню Sonic Colors: Ultimate, SEGA скоріше за все змінила політику випуску своїх ігор по Соніку. Це в принципі добре, що Sonic Frontiers розглядається компанією як справді ключовий реліз. Але тут є і дещо не приємний момент: якщо гра підіймає свою якість, то й ціна скоріше за все зросте десь до 60-70 $ (~ 1635-1900 ₴)

Що стосується стратегії ціноутворення, ми відчуваємо, що перебуваємо на етапі, коли нам потрібне переосмислення. Наприклад, для нової гри по серії Їжака Соніка, оскільки ми зосереджуємось на якості та витрачаємо певну суму грошей на розробку, ми вважаємо важливим збільшити ціну, рівно як і якість ігор.

сторінка 3

Також було зазначено, що Сонік все ще дуже важлива франшиза для компанії SEGA. Зараз вони намагаються розкрутити й інші франшизи (Persona, Project Sekai). Але Сонік все ще у пріоритеті, тому нам не треба турбуватися, що Сонік піде на задній план.