Sonic Prime проконсультував сам Іан Флінн

Це було очевидно, що автор коміксів про Соніка Іан Флінн був принаймні завчасно проінформований про виробництво Sonic Prime. Тепер ми маємо краще уявлення про його участь у виробництві мульту, завдяки твіту письменника і художника Man of Action Дункана Руло.

Man of Action Entertainment американський письменницький колектив, що спеціалізується на різних брендах ЗМІ, таких як телебачення, фільми, комікси та анімація.

Він не уникав конкретних подробиць щодо ролі. Але він підтвердив, що Флінн консультував проект і, як було сказано у твіті, це «було неоціненно». Це, звісно, підтверджує, що, Man of Action активно шукає творців, які мають досвід роботи з франшизою. Сподіваємося, що така співпраця піде на користь Sonic Prime!

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

І хоча Man of Action підтвердили участь Флінна у мульту, але, WildBrain поки що не підтвердили цього. До речі, це вже не перші “свіжі” чутки навколо мультів по Соніку. Недавно ми обговорювали вихід “Пригод Соніка” на Blu-Ray.

Виробництвом мульту займаються, як вже було сказано вище, Man of Action та WildBrain. Вихід очікується на Нетфліксі у 2022 році.