Інтерв’ю з Такаші Іізука: головне

Глава Sonic Team Такаші Іізука сказав, що він хотів би щоб фанати відчули «абсолютно нове бачення пригод Соніка» у Frontiers, яка є довгоочікуваною грою про їжака на майбутні новорічні свята.

Амбітний креативний директор розкриває карти: нове бачення та деякі особливості у наступній великій грі по Соніку.

У нещодавно опублікованому інтерв’ю для GamesRadar голова Sonic Team розглянув цілу низку нових концепцій про синього їжака, як-от “нові бойові стилі” та “можливості дослідництва”.

Frontiers прагне реалізувати увесь потенціал консолей наступного покоління

Одним з найбільших висновків було те, що Sonic Frontiers буде розроблятися з урахуванням можливостей ігрових консолей наступного покоління. До того ж, гра розробляється з нуля, всупереч напрацюванням, зроблених у попередніх іграх, таких як Sonic Forces.

Ми раді представити гру на консолях наступного покоління, оскільки візуальні та технічні елементи гри будуть покращені на новітніх платформах. Оскільки ігри починають випускатися в оригінальному вигляді для наступного покоління. Цікаво бути частиною хвилі, яка дійсно реалізує весь потенціал цих консолей.

– Такаші Іізука, креативний директор Sonic Studio

Абсолютно нове бачення пригодницького бойовика для синього їжака

Іізука також заявив, що команда розробників перевершує сама себе, щоб створити щось, чого раніше ніколи не робили для серії їжака. До того ж, розробляється масштабність так званого «всесвіту Соніка», хоча про світ у грі, на жаль, нічого не було сказано.

Разом із Sonic Frontiers, ми намагаємося й створити абсолютно нове бачення пригодницького бойовика в іграх про Соніка. Ми знову розширюємо всесвіт їжака, додаючи нове оточення та додаткові особливості, щоб створити абсолютно новий тип відкритої ігрової зони.

– Такаші Іізука, креативний директор Sonic Studio

Попри те, що Frontiers прагне опанувати новий досвід, продюсер запевнив, що дух та сутність їжака залишаться колишніми. Іізука вважає, що важливо забезпечити видимість безперервності та рівномірності його швидкості та характеристик.

Ми приділяємо дуже пильну увагу тому, щоб усі дрібні деталі Соніка були правильні, щоб переконатися, що його швидкість та характеристики залишаться незмінними у кожній ігровій ітерації.

– Такаші Іізука, креативний директор Sonic Studio

Нові бойові стилі в Frontiers!

Продюсер нарешті прокоментував, що Frontiers принесе ряд нових бойових стилів до дій Соніка, що притаманні йому для розширення ігрового процесу. До цього це все лише супроводжувалося необґрунтованими чутками, які припускали, що Сонік буде розблоковувати нові прийоми на основі кількості зібраних очок досвіду.

Разом із Sonic Frontiers ми представимо нові бойові стилі, щоб перенести характерну Соніку спритність на поле бою, а нові можливості дослідництва , очевидно, відіграють його культову швидкісну натуру.

– Такаші Іізука, креативний директор Sonic Studio

Очікується, що Sonic Frontiers вийде приблизно у грудні для платформ PlayStation та Xbox поточного та наступного покоління, Nintendo Switch та на ПК у Steam.

0 0 голосів
Рейтинг статті
2 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі