Sonic Channel. Сонік та Тейлз шукають пригоди на Торнадо!

На офіційному сайті Sonic Channel опублікували новий арт для щомісячного календаря 2024-го року. Цього разу на зображенні ми можемо побачити двох легендарних персонажів франшизи – Соніка та Тейлза, які знову мчать у пошуках пригод на літаку Торнадо!

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Sonic Channel провели чергове опитування, де запитували фанатів, з ким Соніку варто з’явитися на новій ілюстрації календаря. В голосуванні переміг ніхто інший, як його найкращий друг – Тейлз!

Тейлз обійшов у голосуванні доктора Еґґмена, єхидну Наклза та старого-доброго Мотожука. Тепер він із Соніком готовий злетіти та, можливо, вступити у бій в небі, прямо як під час атаки на Еґґ Авіаносець з гри Sonic Adventure.

Тейлз, який обожнює техніку, з геніальним мозком та двома хвостами… Давайте трохи розповімо про відносини між ним та Соніком!
Гра, в якій він вперше з’явився, була Sonic the Hedgehog 2. Тейлз був пригніченим після того, як його ображали за його два хвости. Але коли він побачив, як Сонік пробігає повз нього зі швидкістю звуку, він подумав:

“Це так круто…!”

Sonic Channel про Тейлза

Ви можете завантажити нову ілюстрацію календаря на травень 2024-го року на веб-сайті Sonic Channel тут.


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

0 0 голосів
Рейтинг статті
1 Коментар
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі