Гра Sonic Rumble вийде на мобільні пристрої вже цієї зими!

Sonic Rumble, яка також була відома як Sonic Toys Party, нарешті була офіційно анонсована. Це багатокористувацька мобільна гра для 32-х гравців вийде на iOS та Android вже цієї зими, а перший закритий бета-тест триватиме з 24-го по 26-те травня.

Перегляньте трейлер гри ви можете нижче:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Нижче скріншоти з офіційного сайту гри:

Sonic Rumble часто описували у витоках як гру, схожою на Fall Guys, що, безумовно, виглядає доволі правдиво. Було підтверджено кілька різних ігрових режимів, у тому числі режим перегонів, де гравці повинні мчати через смугу перешкод, та режим виживання, де гравці повинні уникати того, щоб бути збитими роботом Яйця Смерті. Доступно безліч персонажів із всесвіту їжака Соніка, серед яких є: команда Хаотікс, Джет, Блейз, Сільвер, Біґ, Еґґмен, Шедоу та навіть аватар із Sonic Forces. Скіни персонажів можна налаштовувати за допомогою кілець, які гравець буде збирати під час гри.

Ця гра є першою в історії співпраці між SEGA та Rovio. У прес-релізі сказано, що вона розробляється, керується та випускається спільно двома компаніями. З огляду на те, що ця гра, ймовірно, розроблялася задовго до того, як SEGA придбала Rovio, можливо, вона була переважно розроблена SEGA, а Rovio була залучена до розробки пізніше.

За словами Мідорі, яка є дуже надійним інсайдером ігор SEGA, Sonic Rumble було розроблено 4-ю дивізією компанії під наглядом співробітників Sonic Team через Sonic Pillar. Після придбання Rovio, на останніх етапах розробки гри використовувався Beacon. Beacon – це набір інструментів, створений для сервісних ігор.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Закритий бета-тест

Ви можете подати заявку на закрите бета-тестування гри на її веб-сайті. Відбір здійснюється за принципом “хто прийшов – той обслужений”, але це стосується лише жителів США. Щоб взяти участь у бета-тесті, вам потрібен пристрій Apple з iOS 11 або вище, або пристрій Android з ОС Android 8.0 або вище з 4 ГБ оперативної пам’яті. Користувачам iOS також знадобиться додаток TestFlight. Кінцевий термін подання заявок – 20 травня о 09:59 (за київським часом).

Час закритого бета-тестування буде розділено на кілька часових інтервалів.

Прес-реліз також надійшов із офіційним логотипом гри та одного з її рендерів! Переглянути їх ви можете нижче:

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!