Kess Entertainment анонсувала нову настільну гру Sonic Speed ​​Battle!

Компанія по виробництву іграшок та настільних ігор Kess Entertainment анонсувала нову настільну гру про Соніка під назвою Sonic Speed ​​Battle. Але наразі про неї майже нічого невідомо. Все що ми зараз маємо – це логотип на офіційному сайті гри.

Логотип виконаний у стилі Sonic Adventure 2, що може натякати на те, що гра буде зосереджена на Соніку та Шедоу.

На початку цього року Kess Entertainment випустила Sonic Roll, настільну гру в кості для кількох гравців, присвячену класичному Соніку. Гра взяла дуже багато елементів із класичних ігор про синього їжака та обов’язково зможе вас зацікавити.

Незалежно від того, чи буде гра спиратися на ідеях Sonic Roll, ми обов’язково дізнаємося про неї більше у майбутньому, коли з’явиться більше інформації.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!