Підбірка мерчу: орнамент Green Hill Loop, книга жартів та фігурка Метал Сонік 3.0!

У колекціонерів буде насичений рік, оскільки ми розглядаємо підбірку мерчу та кілька важливих випусків цього місяця. Очікуйте на трьох нових персонажів та перевидання в лінійці Jakks Pacific 4, два нових орнаменти від Hallmark та навіть книгу жартів у каталозі Amazon.

Нові фігурки в серії Jakks Pacific 4 – це оригінальна публікація від Failinhearts

Завдяки деяким каталогам Amazon по мерчу, що були знайдені Sonic Merch News, ми вперше побачили набір із чотирьохдюймових фігурок від Jakks Pacific, які за чутками будуть у 16-ій хвилі! Тут з’являться три абсолютно нових персонажа, одного з яких дістали із глибин соніковського лору.

Ця хвиля представляє чотирьохдюймового Класичного Наклза із незвичайним аксесуаром у вигляді фіолетового Смарагду хаосу, якого не було після перевидання Соніка у 2020-му році! У нас також є дуже цікавий сюрприз у вигляді Метал Соніка 3.0 із Червоним кільцем (Red Star Ring)! Це перший випадок у лінійці Jakks, коли фігуру було перефарбовано, щоб повністю представити іншого персонажа чи форму, будучи такою ж формою, що й 4-дюймовий Метал Сонік.

Хоча ми не маємо повного зображення, але у нас є дуже захоплююча третя фігура у вигляді Хеві Кінгу, де його аксесуаром є його ж власний посох! На фотографії продукту навіть видно, що він може мати металеву фарбу, і це робить його потенційно більш цінним в асортименті! Четверта фігурка в хвилі – Модерн Сонік з усмішкою та з аксесуаром Контрольної точки (Checkpoint).

Візитні прикраси

Sonic Merch News також повідомляє, що цього року можна очікувати щонайменше дві нові прикраси Hallmark із серії Соніка, у тому числі анімаційну.

Нижче можна переглянути оригінальний пост у Твіттері, де показуються зразки та/або прототипи:

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Як показано на відео, орнамент Green Hill зображує класичного Соніка, який виконує вісімкоподібний біг через Loop-de-Loop. Воно доповнено декількома точними деталями із гри, звуковими ефектами та освітленими кільцями. Гарна плоска основа зробить цю іграшку такою ж зручною як для столу, так і у вигляді прикраси до ялинки.

Інша — це різдвяний образ Соніка у костюмі Санти з червоним капелюхом та мішком для іграшок. А його палець вказує на всіх добрих та неслухняних дітей. Імовірно, випущена фігурка не буде пласкою, або ж просто не буде настільки дорогою.

Книга жартів про їжака Соніка

І останнє із списку мерчу — це (на момент написання) ексклюзивна “Офіційна книга жартів про їжака Сонікадля Великобританії від видавництва Farshore. Як зазначив Дейв Люті в Твіттері, книга вийде незабаром 26-го лютого, і всього за 236 ₴ (4,99 £) на Amazon.

І справді, як можна пропустити ці веселі записи на кшталт “Чому Сонік так погано ділиться? Тому що він їжак (hedgehog)”. Зрозумієте, це така комічна гра слів. “Їжак” відноситься до роду Соніка, але містить складне слово “hog”, що саме по собі означає “брати або володіти чимось у жадібний спосіб”. Отже, будучи “hog” – це означає, що Сонік погано ділиться, хоча це не зовсім передбачуване значення слова, яке використовується у слові “їжак”.

Ну що ж, очікуємо жарти на кшталт “Чому Наклз червоний? Це тому що він дуже злий?” у цій книзі. xD

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!