Monogram показали третю хвилю брелоків по Соніку!

Друга хвиля брелоків від Monogram вже доступні на полицях мережі магазинів Hot Topic. Але це ще не все! Monogram показали третю хвилю брелоків, де також з’являться нові персонажі!

7-го березня на офіційному сайті Monogram було опублікувано зображення, на якому показано, що нам слід очікувати в майбутньому! Переглянути його ви можете нижче:

В новій хвилі брелоків повернулися деякі персонажі з новими позами, серед яких Емі з молотком Піко Піко, Еґґмен зі своїм еґґмобілем та Тейлз зі злим виразом обличчя. Серед нових персонажів також будуть Супер Шедоу, Чіз, І-123 Омега та вся команда Хаотікс: Вектор, Еспіо та Чармі.

Ці персонажі не часто потрапляють в світ мерчу, особливо Чіз. Сподіваємося, що все більше компаній підуть по прикладу Monogram, оскільки ця лінійка брелоків швидко розширюється та стає все більш різноманітнішою.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!