Ясуші Ямагучі намалював арт в пам’ять про Акіру Торіяму

Дизайнер гри Sonic the Hedgehog 2 Ясуші Ямагучі (також відомий як Джуді Тотоя) вшанував пам’ять покійного манґаки Акіри Торіями. Щоб вшанувати його пам’ять, Ясуші намалював арт, на якому зображений їжак Сонік та Тейлз у костюмах персонажів з Dragon Ball. Переглянути малюнок ви можете нижче:

Новина про смерть Акіри Торіями була оголошена вчора в публікації на офіційному профілі в X (раніше Twitter) по Dragon Ball. Помер манґака 1-го березня через гостру субдуральну гематому у віці 68 років. Хоча Акіра Торіяма відомий як творець культової манґи Dragon Ball, він також був натхненням для багатьох художників по всьому світу. Ясуші Ямагучі поділився співчуттями на своєму профілі в X.

Якби не велична фігура пана Торіями, ідея Соніка ніколи б не побачила світ. Ще раз хочу висловити свої співчуття.

– написав Ясуші Ямагучі.

Згодом художник опублікував ще один пост, де він вже додав арт присвячений мангаці.

Дружба (Соніка і Тейлза) в Sonic The Hedgehog 2 була створена на основі образу Пікколо та Гохана. Тому без Dragon Ball стосунки між цими двома сьогодні б не існували. Дуже дякую, пане Торіяма.

– додав він.

Новина про смерть Акіри Теоріями шокувала його фанатів по всьому світу. Спільнота Sonicivse приносить щирі співчуття рідним легендарної манґаки.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!