Показали другу хвилю брелоків по Соніку від Monogram!

Компанія Monogram нещодавно показали другою хвилю брелоків по Соніку, яка вийде у квітні 2024-го року! Повернулися не тільки знайомі всім персонажі, але й нові!

У новій хвилі будуть Супер Сонік, Сільвер, Блейз, Крім, Біг та навіть Інфініт! Так, головний антагоніст гри Sonic Forces знову несподівано повертається у світ мерчу! Досить непогано як для мертвого персонажа. Також будуть Сейдж з Коко, але як рідкісні знахідки!

Нам подобається, що все більше компаній, що займаються продажем товарів, створюють все більше мерчандайзу де представляють забутих персонажів з ігор. Як гадаєте, хто з менш відомих героїв повернуться у світ мерчу в асортименті від Great Eastern Entertainment та Jakks Pacific?

Ви можете попередньо замовити цілу коробку з брелоками на сайті Entertainment Earth прямо за цим посиланням.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!