Вітаємо вас усіх з прийдешнім Новим Роком!

Вітаємо вас усіх з прийдешнім Новим Роком! Бажаємо вам всім в першу чергу перемоги, а вже потім вже все інше. Цей рік був складний і хочеться вірити що наступний таким вже не буде, але брехати про це явно не хочеться. Але хочеться побажати вам вистояти та зробити усе можливе щоб ворог згинув як роса на сонці.

І власне ми також побажаємо вам не забувати про прості радощі життя, бо ця війна також ввела багатьох у певний анабіоз. Ми не закликаємо звісно веселитись як в останнє в житті, але розділіть все ж таки радість зі своїми близькими та помрійте хоча б про момент, коли буде перемога і як ви будете радіти разом із дорогими вам людьми за одним столом у ці свята. І ми хочемо щоб всі ваші добрі мрії все таки здійснились.

Також подякуйте ЗСУ за те, що ви маєте можливість це зробити. Принесіть їм смаколики якщо будете мати цю можливість. І не забувайте тут про всіх хто: у ці дні обороняє повітряний простір щоб всі інші могли провести це свято з близькими, про тих хто на фронті боронить лінію, та й про тих хто ремонтує, лікує, надає зв’язок, літає на літаках, лупить з артилерії та балістики по ворогу та хто налагоджує логістику, власне про всіх! А також не забувайте й про волонтерів, які ночами в будь-яку погоду, пору року, за будь-яких обставин та в будь-який час ризикуючи також і здоров’ям намагаються підтримати ЗСУ як тільки можливо. Також не забувайте підтримати й тих хто не може святкувати бо хтось із близьких також в полоні. Можливо їм це не відчувається це як свято, але тому й ми просимо щоб ви їх просто підтримали та допомогли їм. І ми сподіваємось що рано чи пізно вони все таки возз’єднаються зі своїми сім’ями за одним святковим столом.

Сподіваємось що наступний рік буде чудовим!