Вітаємо всіх з Днем захисників та захисниць України!

Вітаємо всіх захисників та захисниць України зі святом! Те що ви робите – це щось неймовірне! Бо завдяки вам ми можемо досі писати новини та робити багато чого ще, а не лежати десь у лісі з хрестом та з номером на ньому…

І ми дуже сподіваємось, що вам вдасться завершити справу з тим, щоб побороти цього людожерського ворога та вигнати його з нашої землі, повернувши Україні свободу. Ми розуміємо наскільки тяжко дається відвойовувати у підступного ворога кожен сантиметр землі та наскільки багато ви втрачаєте самі для того, щоб всі ми могли жити вільно у своїй країні. Ви просто неймовірні… І як же хочеться щоб ви всі змогли повернутись не просто живими, але й неушкодженими щоб разом з нами ви могли жити у вільній країні. Те що ви робите навіть словами не описати… Це щось дійсно неймовірне і ми сподіваємось що скоро прийде день коли відбудеться наша перемога та вам не доведеться вже більше ризикувати собою.

Українські військові в окопі перечікують обстріл з боку рф

Снайперка 3-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ займає позицію під час розвідки. Околиці Бахмуту, 7-го вересня 2023 року

Зі святом вас, наші захисники та захисниці!

Ми не перестанемо цього повторювати…!


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!